CITEȘTI

Muzica, tema celei de-a 15-a ediții ArtBoutique

Muzica, tema celei de-a 15-a ediții ArtBoutique

Distribuie articolul:
Share

Clasică, ușoară, alternativă, metalică, electrică, rece, caldă, instrumentală, muzica, sub orice formă va reprezenta sursa de inspirație pentru cei 40 de artiști handmade care vor expune cele mai frumoase obiecte lucrate manual ispirate din această artă. Bijuterii clasice sau realizate din materiale ușoare, alternative în materie de shopping, metale semiprețioase în combinații inedite, culori electrice sau obiecte realizate din lemn, toate vor fi expuse în perioada 23 – 25 august, în cadrul celui mai longeviv târg de handmade din Sibiu.

Evenimentul va avea loc în Piața Mică, în zona din fața Muzeului de Istorie Universală Franz Binder.Persoanele interesate să participe trebuie să completeze o cerere de înscriere însoțită de un portofoliu de produse realizate sau adresa web unde acestea pot fi vizualizate. Perioada de înscriere a portofoliilor a început în data de 28 iulie și continuă până  în data de 15 august. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a selecta participanţii în funcţie de calitatea şi frumuseţea produselor.

bun

Vor fi acceptate doar produsele realizate manual care se înscriu într-una din următoarele categorii: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, produse tricotate, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse bio, articole pentru copii. ArtBoutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Mai multe detalii despre eveniment pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/artboutiquesb sau pe site-ul oficial, www.artboutique.org.

 Pentru mai multe detalii:
Sergiu Olteanu
0730/030.744
Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share