CITEȘTI

Inspirație pentru o nuntă handmade: Povestea Ioane...

Inspirație pentru o nuntă handmade: Povestea Ioanei

Distribuie articolul:
Share

Luna aceasta am lansat o provocare prin care vă invitam să ne prezentați povestea nunții voastre handmade. Am fost foarte încântate să primim răspunsuri și fotografii de la voi și astăzi vă prezentăm o nouă poveste a unei nunți handmade, cu detalii create cu drag. Mai jos găsiți povestea Ioanei, care sperăm că are să vă inspire și să vă confirme, încă o dată, că handmade înseamnă unic și realizat cu drag.

Nunta mea a fost realizată cu mult drag și suflet. În organizare au fost implicați toți prietenii noștri și împreună am realizat o nuntă minunată. A fost o adevarată provocare să alegem primul și unul din cele mai importante simboluri ale nunții: invitația. Am găsit pe internet tot felul de modele, dar nici unul nu ne reprezenta. Până la urmă am conceput un model, am ales culoarea și după câteva modificări am obținut produsul finit. A urmat realizarea lor, împreună cu familia și prietenii. Invitația este complet ieșită din mâinile noastre, iar în urma acestor eforturi s-a născut proiectul „Cutiuța Dantelată”.

1

O dată terminate și împărțite invitațiile, se apropia și nunta. Am conceput mărturii de nuntă, în ton cu invitațiile și culoarea aleasă. După ele au urmat cartonașele de pe mese. Verighetele meritau și ele o cutiuță a lor, așa că am realizat un model special în ton cu restul produselor handmade de la nuntă: mov cu fundă de saten și dantelă.

3

8

Nu puteau lipsi nici coșulețele împodobite și pregătite pentru petale de trandafiri multicolore. Paharele pentru miri și nași le-am împodobit cu mult drag, păstrând culorile simbolice și totuși nerenunțând la pata de culoare, care era dealtfel absolut necesara 🙂

2

5

Nu pot să nu amintesc și despre buchetul meu de mireasă – o minunăție realizată din cale și orhidee. Momentul aruncării buchetului l-am așteptat toată ziua deoarece buchetul a fost realizat de fapt din 3 buchete mai mici, iar în momentul aruncării a fost o adevarăta supriză pentru 3 domnișoare care au prins fiecare câte o parte.

4

Un alt detaliu mai amuzant și pregătit ca o supriză pentru invitați a fost o cabină foto, unde am pregătit un perete colorat (mov 🙂 ) și tot felul de accesorii amuzante, inclusiv rame de tablou. Invitații s-au distrat teribil la cabină și ne-au lăsat amintire tot felul de poze care mai de care mai amuzante.

cabina foto

Nu a lipsit nici „Colțul dulce” unde invitații s-au delectat cu fructe învelite în ciocolată și tot felul de prăjiturele colorate și delicioase.

6

Și pentru că nici o poveste frumoasă nu se încheie cu plecarea invitațiilor, la sfârșitul nunții am căutat un loc feeric și am dat drumul la mici felinare de hârtie pentru a marca un moment cu adevărat special și de neuitat în viața noastră.

10

O parte din poze sunt făcute de Dragoș Ludosan (Be Light Photography) și o parte de mine.

Care este povestea ta? Astfel, dacă nunta ta a fost realizată în proporţie de peste 50% cu produse handmade şi vrei o prezinţi cititorilor Revistei Atelierul drept inspirație, te invităm să ne trimiți până pe 15 septembrie 2013, 10 poze reprezentative (neapărat cu numele fotografului) la [email protected].
Nu uita să scrii şi o mică prezentare a acestui frumos eveniment și descrierea sau povestea produselor handmade de 4-5 paragrafe. Iar dacă te simți inspirată/inspirat te încurajăm să ne scrii și povestea ta și a jumătății tale. Poveștile de dragoste sunt mereu pline de optimism, frumusețe și inspirație!

Vrem să prezentăm cititorilor Revistei Atelierul cum o nuntă realizată cu produse handmade poate fi elegantă, chic şi să îi inspirăm să îţi urmeze exemplul.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share