incubator107: Cioara vopsită

Distribuie articolul:
Share

incubator107 își cheamă stolurile acasă cu CIOARA VOPSITĂ, în 31 august, o tură dimineața, o tură seara, în mansarda din Traian 107. Veniți cu merinde sărate și-un trafalet, noi aducem înghețata la cornet! Dimineața de la 10.00 ne îmbrăcăm în haine de scandal și vopsim în alb mansarda incubatorului. Știi povestea greierului și-a furnicii? Ei bine, știi ce-ai de făcut!

 Seara de la 20.00 ne amintim pe unde-am cutreierat la vernisajul de fotografie al Anei Zavelea – IURTA CĂLĂTOARE. De la 21.00 și până-n zori dăm muzica un pic cam tare pentru vecini: R&B și hip hop nu se pot asculta în surdină.

cioara vopsita sept 2013

Hai pe la cuiburi!

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share