CITEȘTI

Olivia Steer este invitată specială la V for Verde...

Olivia Steer este invitată specială la V for Verde

Distribuie articolul:
Share

Olivia Steer, cunoscută ca adeptă a regimului raw-vegan şi autoare a volumului “Dulciuri de poveste”, este invitată specialălaV for Verde, târgul minţilor deschise, ediţia a II-a. Evenimentul va avea loc pe 28 şi 29 septembrie, între orele 11:00 şi 20:00, la Casa Universitarilordin Bucureşti (Dionisie Lupu 46).

Îndrăgita vedetă de televiziune Olivia Steer va interacţiona cu vizitatorii târgului sâmbătă, 28 septembrie, începând cu ora 14:00. Olivia va împărtăşicelor interesaţi care este viziunea ei despre un stil de viaţă sănătos, ce avantaje are regimul alimentar raw-vegan sau cum îi pot convinge pe copii să renunţe la alimentele nesănătoase, şi totuşi atât de tentante şi la îndemână.

Şi pentru a le da o idee de preparat sănătos, moderatoarea emisiunii “Doamne de poveste” va citiparticipanţilor o poveste “delicioasă” din cartea sa „Dulciuri de poveste”, apărută la Editura Humanitas, 2013. Volumul conţine douăsprezece reţete raw-vegan dulci şi uşor de preparat. Doritorii pot primi şi autografe.

buntoico

V for Verde, târgul minţilor deschise, reuneşte peste 50 de expozanţiatent selecţionaţi ce pregătesc pentru comunitatea minţilor deschise delicatese şi bunătăţi bio, produse alimentare slow food şi raw food, cosmetice organice, ateliere de gătit, workshop-uri, colecţii de modă green chic fashion şi haine preloved, precum şi produse eco deco, realizate din materiale reciclate şi alternative. Biletul de intrare este 10 lei.

Prima ediţie V for Verde a avut loc în toamna anului 2012 şi a adus împreună peste 30 de expozanţi şi 1.000 de vizitatori.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share