CITEȘTI

Căutăm produse [handmade și de autor] inspirate de...

Căutăm produse [handmade și de autor] inspirate de filme

Distribuie articolul:
Share

Luna aceasta vă invităm să ne ajutați să descoperim produse handmade dichisite și elegante, jucăușe și haioase, inedite și unice inspirate de lumea filmului și a serialelor. Vrem să prezentăm cele mai chic colaje cu accesorii, haine, decorațiuni și artă inspirate de lumea fascinantă a cinematografiei!

Dacă vei considera că una dintre creaţiile tale se potriveşte acestor colaje asteptăm să ne trimiţi o SINGURĂ poză a unui produs original creat de tine pe email: [email protected] până la data de  15 octombrie 2013, ora 00.01.

  • Poza să fie fără watermark, fără semnătură, clară, neblurată [cât mai profesionist realizată].
  • Rezoluţia recomandată a pozei să fie de 72 dpi și lățime de 600px.
  • Scrie-ne şi site-ul unde o găsim pentru a prelua şi linkul [o simplă adresă e-mail nu este acceptată drept sursă a imaginii]. O pagină de Facebook nu este acceptată drept sursă a produsului, primim cele mai multe erori când facem trimiterea către o pagină de facebook/un profil de Facebook şi dorim să preîntâmpinăm aceste probleme.
  • Te rugăm să incerci să nu ne trimiţi colaje.

Vom alege cât mai multe imagini şi le vom publica pe www.revista-atelierul.ro în articole realizate în dulcele stil Atelierul. Dacă nu alegem poza produsului tău nu înseamnă ca este una nereuşită şi ca să îţi dovedim asta o vom publica la Rubrica Creaţiile Cititorilor.

Sursă imagine: www.bo3mia.com

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Noi avem o felicitare aparat de fotografiat, se incadreaza temei? 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share