CITEȘTI

Fashionality – Exerciţiu de stil

Fashionality – Exerciţiu de stil

Distribuie articolul:
Share

High Heels Events va invită, sâmbătă, pe data de 30.11.2013, în Vertigo Ignition Cluj- Napoca la o întâlnire „ca între fete”, un dialog deschis şi informal sau un exerciţiu de stil şi creativitate sub îndrumarea a 4 top fashion & lifestyle bloggeri locali, specialişti hairstyle & make-up şi designeri vestimentari pentru a ne „inspira reciproc” indiferent de job, pasiuni sau stil de viaţă.

De la online la offline „Fashionality”  şi-a propus să dărâme „peretele  digital”, sa transforme cuvântul scris în dialog şi să aducă comunitatea online de fashion&lifestyle  în offline, oferind un prilej cititoarelor de a aborda direct şi deschis temele pe care le interesează indiferent de personalitate, vârstă, job sau preferinţe vestimentare.

bun!

Discuţiile şi-au propus să atingă într-un timp scurt aspecte cheie, să pornească dinspre interior spre exterior şi anume: ce “mindset” trebuie să ne insuşim când dorim să ne schimbăm stilul de viaţă, cum facem paşii spre o nutriţie sănătoasă şi cum să ne găsim motivaţia pentru a face acest lucru, cât de importantă este grija pentru imaginea noastra ca femei. Bloggerii Ioana Chişiu (fashionspot.ro), Sandra Bendre (SandraB.ro), Sigina Pop (sigina.ro)  şi Mădălina Merca (indiechase.com), aflaţi în postura de speakeri,  vor trata temele de discuţie interactiv şi dinamic accentul punându-se pe un dialog cu participanţii.

Acestea vor atinge subiecte precum: Cum sa ne atingem potenţialul vizual-  să ne schimbăm stilul de viaţa în unul sănătos atât interior cât şi exterior; Exprimăm vizuala creativă indiferent de domeniul de activitate; Cum să ne păstrăm feminitatea şi să o cultivăm din postura de mamă, soţie sau prietenă; “Behind the scene” dincolo de mirajul online-ului; Exerciţii de accesorizare şi multe altele. Gabriela Popescu (Oriflame Romania) ne propune un exerciţiu creativ de make-up: cât de simplu putem transforma un machiaj de zi într-unul de “red carpet” iar cei de la  Boudoir Studio Prive ne vor demonstra live cum putem obţine instant look-uri inedite rapid şi la indemâna oricui.

Evenimentul va culmina cu o tombola cu premii oferite de către partenerii evenimentului şi anume: outfit Kanao, ţinută Mathilde, creaţie Veronica Frişan, două seturi de bijuterii şi un inel cu elemente swarovski oferit de Crystal Fashion unghii tehnice aplicate şi manichiură simplă cu pictură oferită de Pink Diamond, abonament  pe 6 luni oferit de Gimmy şi trei cadouri Oriflame.

Biletele în valoare de 35 de lei ( se pot achiziţiona în avans la Vertigo Café, Piaţa Unirii nr. 9, Cluj- Napoca), au inclus în preţul acestora warm drink, candy bar, light buffet, abonamente pe o săptămână la Gimmy şi Oriflame Goody Bag pentru fiecare dintre participanţii nostri.

Toate sugestiile sunt primite cu drag, astfel dacă aveţi intrebări la care putem răspunde în cadrul evenimentului, sau teme care credeţi că ar trebui tratate le aşteptăm pe adresa noastră de facebook/HighHeelsCluj sau pe [email protected]

Vă aşteptăm cu drag!

 Info si rezervari: 0752893217
Concept: High Heels Events
 
Invitati: Ioana Chisiu (fashionspot.ro), Sandra Bendre (SandraB.ro), Mădălina Merca (indiechase.com), Sigina Pop (sigina.ro), Boudoir Studio Prive – Hairstyle, Gabriela Popescu (Oriflame Romania)-Make-up
 
Parteneri:Oriflame, KANAO, Mathilde, Crystal Fashion, Vertigo Ignition, Boudoir Studio, Pink Diamond, Restaurant Shanghai, Désir Chocolaté, Candy Buffets, Floraria Kara, Gimmy
 
Parteneri media: flashme.ro, zipcodefashion, la belle critique, Zile si Nopti Cluj-Napoca, we-party.ro, clujlife.com, partytude.ro, evenimenteincluj.ro, cluj.com. 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share