Bune maniere și make-up de Lady

Distribuie articolul:
Share

ManierArt și Gabriela Popescu vă invită să luați parte la o serie de întâlniri de dezvoltare personală pentru doamne și domnișoare. Temele discutate și aplicate practic se desprind din larga paletă a bunelor maniere, unde specialistul va fi Anca Șerban – consultant în bune maniere (www.manierart.ro) și Gabriela Popescu make-up artist cu vastă experiență în domeniu www.gabrielapopescu.blogspot.com.

De ce bune maniere și make-up? Pentru că femeia are grijă de societate prin intermediul familiei, ne-am gândit că înainte de orice, ea, femeia, trebuie să se simtă bine în propria piele. Participând la întâlnirile noastre, va avea parte de o dezvoltare atât la exterior, cât și în interior.

AFIS

Când și unde? Întâlnirile vor fi bilunare și vor avea câte o temă specială de fiecare dată și se vor desfășura la cafeneaua Răgaz ( str.Decebal 22-24, Cluj Napoca), ora 10:00- 17:00.

Prima întâlnire De prima întâlnire se vor bucura 50 de femei, iar de celelate vor beneficia primele 20 de înscrise, deoarece ne dorim să lucrăm 1 la 1 astfel încât participantele să plece cu abilități noi și informații aplicate. Contribuția pentru prima întâlnire este de 45 de lei. (include cele 4 ore de training, gustări pentru invitați, pauze cu dulciuri, premii din partea partenerilor).

Înscrierile se pot face până în data de 10 ianuarie 2014.

Parteneri:
 
1. Cafeneaua Răgaz – ragaz.ro
2. Oriflame – ro.oriflame.com
3. Florăria Karolina – Facebook : www.facebook.com/floraria.karolina
4. Apa minerală terapeutică Malnaș – www.malnas.at
5. Happy Decor Boutique – www.happydecorboutique.ro
6. Daisler – www.daisler.ro
7. Pataki Photography – patakiphotography.com
8. Moga – porcelain.ro
9. Mishka – www.facebook.com/Mishka.prajituri.de.casa
 10. New Shape – www.newshape.ro
11. Green Box Cluj    – Green Box Cluj 
12. Designs by K – Facebook : Designs by K
Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. cum putem sa ne inscriem?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share