Cecilia

Distribuie articolul:
Share

Bună,

Sunt Cecilia, numele real din spatele brandului Vixy. Ah, și să nu uit de pisica tigrată Tuxie, asistenta blănoasă și haioasă ce inevitabil vine la pachet cu un zâmbet pe buze.

Despre mine pot spune că sunt o norocoasă pentru ca am moștenit  îndemânarea bunicii, pasiunea și firea creativă a mamei și implicarea și dăruirea tatălui meu.

Sunt inginer licențiat în software și imediat după absolvire primul job a fost de grafic designer într-o agenție de publicitate urmând ca acesta să-mi activeze pasiunea pentru creații grafice, pentru identități vizuale,  rebranding și fotografie. Un job ce m-a format și mi-a adus satisfacții creative ani la rand în activitatea de zi cu zi.

În paralel cu creația grafică, începând cu anul 2010, a prins viață proiectul Vixyblu transformat în 2013, simplu: VIXY. Este lumea mea devenită realitate în care dezvolt și creez pachete personalizate pentru petreceri și evenimente, identități vizuale,  cadouri pufoase din fetru și nu în ultimul rând prezint tutoriale urmând ca acestea să încurajeze și să crească interesul pentru handmade, pentru lucrurile personalizate și făcute cu drag.

În concluzie: design și handmade un duo ce mă reprezintă și mă definește iar pasiunea este cea care mă ghidează să fac exact ce îmi place.

Site: http://vixy.ro/

Blog: http://vixyblu.blogspot.ro/

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share