CITEȘTI

Inspirațional: idei ambalaje pentru obiecte mici

Inspirațional: idei ambalaje pentru obiecte mici

Distribuie articolul:
Share

Am adunat o serie de idei creative și simpatice în dorința de a te inspira pentru împachetarea micilor atenții handmade, creație personală sau achiziționate de la designeri și artizani handmade. Poate vei oferi un mic cadou inimos cu ocazia zilei îndrăgostiților sau de dragobete, poate cauți ambalaje chic și inedite pentru mărțisoarele oferite ( altfel decât cele cu care ne-am obișnuit atât de mult, încât au devenit banale și de nedorit) sau poate chiar pentru atenții mici, dar bine alese, pentru 8 martie.De asemenea, dacă participi la Swapul Atelierul de Mărțișor, sper să te inspire aceste sugestii pentru a împacheta cât mai frumos și unic mărțișoarele oferite.

ambalaje handmade 1

Creează un ambalaj chic sau haios – tutorialele din imaginile de mai sus sigur te vor inspira: 1.Cum să faci Flori din hărtie; 2. Cum să faci o cutie din hartie; 3. Folosește hârtie de împachetat și washi tape. 4. Cum să faci o cutie-șoricel.

ambalaje handmade 2

Obiectele cele mai banle + creativitate = soluții inedite și de mare efect. Iată ce se poate face cu obiecte atât de la-ndemână: 1. Ambalaj realizat cu nasturi, ață și un marker. 2. Flori chic create din post-it-uri. 3. Desenează decorul ambalajul direct pe hârtie de împachetat. 4. Buline chic pentru interiorul unui plic.

ambalaje handmade3

1. Un ambalaj drăgăstos, realizat prin imprimarea hârtiei cu ajutorul gumei de la un creion. 2. Fundițe elegante din hârtie, pe care le poți downloada gratis și decora după cum dorești. 3. Împachetează ciocolata în hârtie personalizată, pe care o poți descărca aici. 4. Ziar, flori decupate, rafie, un năsturel simpatic – rețeta pentru un ambalaj inedit.

ambalaje handmade 5

Handmade e mereu chic și potrivit pentru orice ocazie! 1. Creează un ambalaj simplu, dar cu o notă de nostalgie, cu ajutorul unei fotografii frumoase și o crenguță cu fructe mici. 2. Tot în spiritul handmade, folosește resturile de material pentru a crea etichete personalizate. 3. Un ambalaj decorat atât de simplu, dar cu o notă de căldură. 4. Ambalaje elegante, create cu washi tape.

Mult spor și inspirație pentru cele mai creative ambalaje!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] le plac ambalajele creative şi realizate cu atenţie la detalii (şi nu numai lor, de altfel!). Aici şi aici găseşti idei numai bune să te […]

  2. […] Idei de ambalaje pentru obiecte mici […]

  3. […] Idei de ambalaje pentru obiecte mici […]

  4. […] Pentru împachetarea mărțișorului te invităm să te lași inspirată/inspirat de acest articol. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share