CITEȘTI

Morus: Handmade, umanitarism, materiale naturale

Morus: Handmade, umanitarism, materiale naturale

Distribuie articolul:
Share

Morus este unul dintre brandurile care ne-au atras atenția în cadrul târgului Ambiente. Din momentul în care am pășit în standul acestui brand aparte, am știu că este deosebit. Este locul în care se întâlnesc stilul handmade, umanitarismul și materiale naturale îmtr-un melanj de șimțuri, simplitate și funcționalitate. Motto-ul acestei organizații umanitare este „Dacă e simplu, practic și utile, atunci trebuie să fie frumos”, iar fondatoarea acestui brand este Myriam Shwayri. Morus este un brand care concepe designul și creează bijuterii, decorațiuni și genți realizate în Liban. Produsele sunt create în totalitate din materiale naturale descoperite pe Drumul Mătăsii: pânză, bumbac, hârtie reciclată,  sticlă, aur, etc. prin tehnici  de demult, descoperite de asemenea pe Drumul Mătăsii (recilarea hârtiei, imprimarea mătăsii, țeserea, etc.).

Jaipur Silk Cities Collection - MORUS

Colecția Jaipur Silk Cities – MORUS

Myriam ne-a spus: ”Morus, care vine de la numele latin al dudei, nu este o companie de design, nici o organizație de comerț echitabil. Și nu este nici un alt magazin de artizanat modern din Orientul Mijlociu”.

Morus propune un concept care nouă ne-a captat atenția – pur și simplu colaborează cu artiști și designeri talentați pentru a crea elemente unice, care sunt simple, practice și utile. Acestea sunt lucrate de o selecție de artizani locali atent aleși -adulții cu handicap, pe care alege să îi numească „oameni speciali”. Fiecare articol are astfel o față umană, o poveste care ia forma mâinilor realizatorilor săi și o temă inspirată din Drumul Mătăsii.

MORUS

MORUS – 1. Colecția Catch my breath; 2. Colecția Companero Stationery; 3. Colecția Silver and Gold; 4. Colecția Nomad

Suntem siguri că produsele marca Morus vă vor inspira și vom reveni cu un interviu, în care vom descoperi mai multe despre povestea acestui brand frumos.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] with natural materials known as les matériaux nobles, discovered along the Silk Road – we have written before and as promised, here is the interview with Myriam Shwayri, the founder of this amazing […]

  2. […] Morus am mai scris – compania libaneză cu profil umanitar care oferă o gamă variată de produse […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share