CITEȘTI

Cursuri răcoritoare pentru spirite creatoare!

Cursuri răcoritoare pentru spirite creatoare!

Distribuie articolul:
Share

Creative Arts întâmpină vara cu o serie de 12 cursuri pentru adulţi într-o variantă light, adaptată creativilor care vor să se bucure de vacanţă! Durata şi preţul fiecărui curs au fost reduse la jumătate, iar cei hotărâţi şi nerăbdători primesc 10% discount dacă se înscriu până la sfârşitul lunii mai.

Echipa Creative Arts propune cinci cursuri mixte pentru cei care vor să ştie de toate şi şapte cursuri intensive pentru cei care vor să se concentreze pe o singură tehnică de explorare a creativităţii.

Celor care știu că hârtia nu e doar pentru cursuri, mape de prezentare și extrase de cont le-am pregătit un curs mixt de tehnici ale hârtiei, iar pe cei care văd potențialul lucrurilor la care alții renunță prea ușor îi așteptăm la un curs de reciclare creativă.

afiscursurivara

Pentru cei care nu pot constrânge culoarea într-o singură formă şi pe un singur suport am creat un curs de decoraţiuni şi culori, iar pentru cei care îşi poartă pânzele pe stradă avem un curs de design textil.

Cursul de introducere în tehnici handmade este special conceput pentru cele care își cumpără ţinute pentru a se potrivi cu accesoriile (şi nu invers), iar pe cele care și-au descoperit deja pasiunea pentru handmade le invităm la cursul de accesorii unicat și la cursul de accesorii textile.

Avem și un curs intensiv de accesorizare, pentru cele care văd hainele printr-o lentilă colorată, dar și un curs mixt de styling şi accesorizare pentru cele care vor să se reinventeze.

Completăm lista activităților de vară cu un curs de bijuterii din lut polimeric, un curs de beading și un curs de croşetat și deschidem oficial sezonul creativității!

Durata cursurilor variază între patru și opt ședințe săptămânale, iar prețul între 175 și 350 de lei, în funcție de tematică.

Materialele sunt mereu din partea echipei Creative Arts, iar întâlnirile se desfășoară la sediul Creative Arts din strada Dr. Pasteur, nr. 27, sect. 5, Bucureşti (Zona Eroilor-Cotroceni).

Înscrierile se fac la [email protected], iar detalii legate de fiecare curs în parte se găsesc pe www.creativearts.ro.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share