Ghid de iunie

Distribuie articolul:
Share

Luna iunie, aici în cadrul redacției Atelierul, o dedicăm supereroilor. Da, supereroi. Și nu doar celor din benzi desenate, filme și cărți ci și celor reali, celor care fac lucruri mărețe și imposibile în fiecare zi, fără pelerină și fără efecte speciale. Pentru noi, supereroii sunt acele persoane, reale sau imaginate, care ne inspiră și ne provoacă să fim mai buni, mai harnici, mai iubitori, mai curajoși. Cred că fiecare dintre noi are cel puțin un astfel de supererou. Poate poartă un costum (mai mult sau mai puțin haios) și o mască și luptă împotriva răului, poate a trăit în vremuri de mult timp apuse și a luptat pentru o cauză în care a crezut pentru o lume mai bună, poate este profesoara de matematică sau un om de știință care a schimbat modul în care noi vedem cosmosul, poate este o persoană publică care te inspiră sau poate este chiar un părinte, bunic, frate sau soră. Supereroii sunt în jurul nostru și ne inspiră măreție și ne fac să ne urmăm visurile neînfricați, cu fruntea înainte.

Supereroi inspirational

1. Creează proprii tăi supereroi-jucărie. Împreună cu cei mici, le poți alege atât culorile costumului cât și super puterile. Ta-da-dam!

2. Și supereroii au nevoie de somn! Astfel, nu este o surpriză să aflăm că masca pentru somn este nelipsită în lista de top3 cadourile râvnite de fiecare supererou, la un loc cu pace mondială și clătitele cu coacăze.

3. Ca orice supererou care se respectă, până și prăjiturelele delicioase și aducătoare de super-puteri sunt servite în ambalaje simpatice, personalizate cu logoul propriu.

4. Frumoasă foc, cu puteri magice, năzdrăvană și cu virtuți militare în stilul Amazoanelor, Ileana Cosânzeana este eroina noastră preferată. Iar ca semn de carte, ea este companionul perfect pentru orice timp de lectură.

Supereroi deco

1. Fanii serialului britanic Dr. Who nu vor rezista acestui proiect – teniși decorați în stilul Tardis, nava spațială a Doctorului, care a luat forma unei cabine de poliție specifică Angliei în anii ’60. p.s. E mai mare în interior!

2. O modalitate creativă de afișare a ilustrațiilor din cărțile cu benzi desenate – trasformă-le într-un taboul statement.

3. Supereroinele poartă mai mereu cu ele o onglijoară-compactă (eroinele moderne au înlocuit clasica centură cu gadgeturi cu o geantă chic și un smartphone). Iar acest tutorial îți arată cum poți să combini tehnica decoupage cu ilutrații simpatice pentru a avea cea mai chic oglinjoară.

4. Postere cu supereroii preferați – accesorii ideale pentru camera oricărui baiețel.

superheroes

 

1. Indispensabilă oricărui supererou care vrea să își protejeze identitatea, masca este un accesoriu care completează costumul supereroilor. Poate fi purtată ziua sau seara, dar neapărat cu mult curaj și vitejie.

2. Te-ai întrebat vreodată de unde vin puterile supereroilor? Din fructe și legume, bineînțeles. Aceste mesaje simpatice vor face orice snack sănătos să pară mai atrăgător, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

3. Supereroii nu locuiesc doar în benzi desenate, ci chiar și în camera altăturată. Frații, dar și surorile, sunt proprii noștri supereroi. Dar nici ei nu vor putea rezita acestui proiect atât de simplu și de efect.

4. Ileana Cosânzeana – chic și vitează. Această frumoasă farfurie nu trebuie să lipsească din colecția niciunei supereroine.

Vă doresc un iunie plin de creativitate, fapte bune și supereroi!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share