Cum a fost la Dawanda Designmarkt

Distribuie articolul:
Share

Dawanda Designmarkt ne-a întâmpinat călduros, îndreptându-ne pașii prin marcaje colorate pe asfalt de la autobuz până la locația în stil industrial unde a avut loc târgul. Odată intrate în lumea produselor handmade ne-am delectat cu creațile designerilor prezenți, iar încântarea ne creștea cu fiecare print inspirațional, fiecare produs ingenios conceput și fiecare stand creat special pentru complimentarea produselor.

Am apreciat spațiul aerisit, fiecare participant având loc suficient pentu standul său și astfel a fost ușor pentru vizitatori (care au fost prezenți în număr destul de mare) să se plimbe printre standuri și să aibă acces la produse.

A fost un târg special conceput pentru fanii handmade, prin urmare și standurile cu băuturi și dulciuri erau decorate chic, servind cafele aromate și macarons. De asemenea, au fost organizate și workshopuri, în cadrul cărora vizitatorii mai mici și mai mari au avut ocazia să creeze obiecte handmade și chiar să învețe tehnici noi.

Gama variată de produse a făcut ca târgul să fie locul în care se găsea ceva pentru fiecare. A fost o proporție echilibrată în ofertă, de la genți handmade în diferite stiluri, piese vestimentare, accesorii și bijuterii, papetărie și ilustrații, obiecte din ceramică și decorațiuni pănă la kituri de diy cu instrucțiuni, cu ajutorul cărora chiar și cei neinițiați în tainele handmade-ului pot obține un produs unic. Nici noi nu am plecat până nu ne-am întregit colecția de ilustrații simpatice, accesorii chic pentru vară și cercei handmade.

Am admirat standurile atent decorate, realizate conform cu stilul fiecărui brand și concepute special pentru a pune în evidență produsele și pentru a fi atrăgătoare pentru vizitatori. De aceea vom reveni și cu un articol în care vă vom prezenta standurile care ne-au plăcut și ne-au atras atenția la eveniment.

Această prezentare necesită JavaScript.

A doua ediție a târgului Dawanda Designmarkt a avut loc în weekendul 14-15 iunie în München și a găzduit 120 de designeri de produse handmade în locația în stil industrial-chic Zenith, cu design unic și o atmosferă relaxantă potrivită pentru o sesiune de cumpărături handmade și o activitate de weekend pentru întrega familie.

Fotografii realizate de Corina Andone

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] în articolul precedent Anca v-a povestit despre cum a fost la DaWanda Designmarkt în München, despre atmosferă, […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share