CITEȘTI

Stilul nomad – bijuteriile cu design striden...

Stilul nomad – bijuteriile cu design strident

Distribuie articolul:
Share

Libertate, bunăvoie, dans, râsete, femei frumoase și multă, multă culoare – asta înseamnă pentru mine stilul nomad.

Sunt Rucsi și am venit să te iau într-o nouă călătorie. Să lăsăm tocurile acasă și să plecăm desculțe către noua noastră destinație. Dacă simți cum te gâdilă iarba înaltă și moale în tălpi, înseamnă că suntem pe drumul cel bun 🙂 Aaaaa, să știi că se aude Phoenix în fundal, cântă Mica țiganiadă.

Ok, avem companie, avem atmosferă, iată că avem și o poveste.

Mixul modelelor si al culorilor stridente într-o singură ținută este categoric definiția stilului nomad. Aici, accesoriile de pus pe cap sunt frecvent întâlnite. Brățările sunt late, mari, purtate în număr cât mai mare pentru efecte sonore amplificate, zgomotul este ceva obișnuit la nomazi. Și nu în ultimul rând salbele și accesoriile din bănuți zornăitori.

Pot să menționez și femeile care adoră pantofii cu flecuri de fier care țocăne stăruitor, anunțându-le prezența cu câțiva zeci de metri înainte să își facă apariția? Și nu doar cele nomade. Cred că trebuie să dispui de o anume stare mentală pentru a asculta continuu, această muzică psihedelică, produsă de propriile mișcări corporale :))

Să revenim. Tradiționalul în stilul nomad inseamnă culori vii, haine lungi și lejere, centuri late, coliere mari și lungi. Chiar dacă au avut o prezență trecătoare, triburile nomade au reușit să impresioneze locuitorii cu care s-au învecinat pentru o scurtă perioadă de timp. Personalități puternice, fascinante, independente, nomazii sunt inconfundabili prin stilul strident adoptat în portul lor. Cu toate acestea, culoarea roșu este predominantă, fiind considerată sinomim al purității în cultura lor.

Au reușit să ne inspire în designul bijuteriilor, dar și în adoptarea altor accesorii specifice lor. Acum centurile, salbele, traistele și accesoriile de pus pe cap au căpătat un alt sens contaminându-ne cu viziunea lor supradimensionată și puternic colorată.

Toate putem să scoatem garderoba din amorțeală cu un accesoriu de acest gen, dar nu uitați, că nu orice stil se aplică ad literam. Concepțiile diferă de la o cultură la alta, așa că vă îndemn ca de fiecare dată, să vă insprați și să va găsiți stilul propriu în accesorizare, pentru a lăsa o impresie pozitivă.

Până la următoarea noastră incursiune în universul tendințelor, vă urez după cum prea bine v-ați obișnuit deja, accesorizare inteligentă!

0fa79316a924c9ed44ada144295c9953

colier brodat din mărgele

1

accesorii quilling

2 5 21 31 33 breslo-2162889-product breslo-2554176-product

centură motive gypsy

breslo-2805589-product

brățări, coliere, cercei, centură statement

PicMonkey Collage

cercei și brățară

il_570xN.368854886_7mo3

inele

il_570xN.553893469_ekqa

colier la baza gâtului

il_570xN.609739192_bosp il_570xN.452268783_4ds9 DancingTribe

accesoriu de pus pe cap

centura dancingtribe

centura 

Dacă vrei să urmărești activitatea mea șîn afara Revistei Atelierul, aici este site-ul meu.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] Citește continuarea articolului scris în exclusivitate pentru revista Atelierul aici. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share