Pentru artizani de la multemargele

Distribuie articolul:
Share

Advertorial

Tot ce facem, facem din drag pentru frumos. Pentru că apreciem tot ce este lucrat manual, ne dăm zilnic toată silinţa să punem la dispoziţie, artizanilor ce au nevoie pentru a crea atât de multe lucruri minunate. Noi suntem www.multemargele.ro şi susţinem cu drag artizanatul în România!

FB

Să vă povestim puţin despre noi. Am început studenţeşte, cu câţiva cercei creaţi de noi la un târg din oraş. Ca şi artizan, am învăţat cât de migăloasă şi grea este această muncă şi cât de puţin este apreciată de unele persoane. Am învăţat cât de greu este să obţii materiale de calitate cu ajutorul cărora ideile tale pot prinde formă. Am trecut prin toate problemele prin care poate trece un artizan: alegerea furnizorului, crearea modelelor şi, cel mai important, vânzarea produselor. Toate acestea ne-au făcut să ne dedicăm ultimii trei ani în susţinerea voastră, a artizanilor.

 Aşa a luat naştere www.multemargele.ro prin care ne dorim să vă punem la dispoziţie absolut tot ce aveţi nevoie pentru a vă contura această pasiunea pentru frumos. În magazin găsiţi astăzi peste 7.000 de produse! Bineînţeles, punem la dispoziţie toate materialele de bază: ace, tortiţe, închizători, baze pentru inele, coliere, brăţări, inele, distanţiere zale şi alte accesorii. Noi considerăm că mărgelele fac diferenţa, aşa că avem pentru toate gusturile, toate culorile şi toate categoriile de preţ. De la haioasele mărgele acrilice, la mărgele din sticlă în sute de modele, sofisticata sticlă de Murano şi până la elegantele pietre semipreţioase.

1

2

Nu am uitat nici de iubitorii de lut, pentru care punem la dispoziţie toate culorile de fimo disponibile pe piaţă, dar şi multe accesorii şi unelte,  pentru a vă uşura munca! Încet, încet, începem să ne adresam şi celor pasionaţi de pictură, cu vopsele acrilice şi ustensilele necesare.

 Și pentru că ştim că procurarea materialelor este doar primul pas în realizarea creaţiilor artizanale, www.multemargele.ro are o categorie specială de tutoriale în care sunt prezentate informaţii legate de produse, idei de proiecte, sfaturi pas cu pas pentru crearea diferitelor modele şi deprinderea diferitelor tehnici. De asemenea, secţiunea de tutoriale are o categorie specială pentru cei care vor să îşi transforme pasiunea într-o afacere, secţiune care conţine sfaturi, trucuri şi idei pentru a te dezvolta şi a fi profitabil în acest domeniu.

3

4

Relaţia noastră cu clienţii este una foarte deschisă şi le stăm la dispoziţie zilnic cu răspunsuri la orice fel de întrebări. Și pentru că misiunea noastră este susţinerea artizanatului, am organizat şi târguri de bijuterii pentru a da posibilitatea clienţilor noştri să îşi vândă produsele şi am sponsorizat multe concursuri şi activităţi care implicau tot ce este creat manual.

5

Noi sperăm că vă suntem pe plac, că obiectivele noastre îşi ating scopul şi că acest drum frumos al artizanatului, pe care aţi ales să păşiţi, poate fi făcut puţin mai uşor cu ajutorul nostru!

     www.multemargele.ro susţine artizanatul în România!

https://www.facebook.com/multemargele.ro

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share