CITEȘTI

Crăciuneşte cu Atelierul – ediţia a II-a

Crăciuneşte cu Atelierul – ediţia a II-a

Distribuie articolul:
Share

Pe 20 decembrie 2014 te invităm să petrecem împreună şi anul acesta o după amiază chic de la ora 14.00 la ora 20.00 la Journey Pub (Str. George Enescu, nr. 2, Bucureşti), un loc cochet și plin de decoraţiuni DIY.

Vrem să împodobim cel mai frumos brad handmade şi cu produse de autor, așa că te aşteptăm să vii cu un ornament făcut de tine. Pentru ornamentul tău îţi oferim o apariție într-un articol foarte special pe site-ul www.revista-atelierul.ro cu tine şi obiectul tău. Poţi aduce un globuleţ sau orice produse de autor care te reprezintă şi vrei să rămână în bradul Atelierul. Anul trecut, peste 20 de artizani şi designeri de produs au împodobit alături de noi bradul Atelierul, găsești aici mai multe detalii: https://www.revista-atelierul.ro/2013/12/23/am-impodobit-cel-mai-handmade-brad-de-craciun/

AFIS BUNNNVom pregăti și un stand foto pentru cei care vor să îşi facă poze cu barba lui Moș Crăciun şi alte recuzite sezoniere. Edițiile speciale Atelierul de Crăciun vor fi proiectate pentru a vă oferi noi şi noi idei de decoraţiuni de Crăciun. De asemenea, dacă nu ştii ce cadouri să oferi de Crăciun, standul Atelierul va fi pregătit cu sacoşe, reviste şi felicitări numai bune de trimis prin poştă şi oferit drept cadou.

Titlul de Artizanul Anului 2014 va fi decernat la ora 18.00 într-o atmosferă de sărbătoare, aşa că, vino să afli cine va câştiga acest premiu.

Întrucât și cei din echipa Journey Pub cred în magia Crăciunului, ne vor pune la dispoziție ciocolată caldă și un concert de colinde adunate de pe mapamond, cântate de minunatele voci ale corului SOUND. Concertul va începe de la ora 19.00.

Te aşteptăm să crăciuneşti alături de noi pentru al doilea an consecutiv! Bineînţeles, ca la orice eveniment organizat de Atelierul, intrarea este liberă. Vă așteptăm pe 20 decembrie la Journey Pub! Haştagul evenimentului este #craciuneste.

Join the event:  https://www.facebook.com/events/1521699614753108/

 La Journey Pub ajungeţi cel mai uşor cu:

Autobuzele: 300, 126, 368, staţia Nicolae Golescu

Metrou:  staţia Piaţa Romană

harta

 Crăciuneşte cu Atelierul şi anul acesta!

Colindele cu care corul Sound ne va încanta sunt:

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] Castigatorul va fi anuntat pe 20 decembrie in cadrul evenimentului “Craciuneste cu Atelierul”. […]

  2. […] la sfârșitul articolului. Voturile voastre se vor adăuga punctajului dat de noi iar pe 20 decembrie vom anunța cine este Artizanul Anului […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share