CITEȘTI

Crazy Craft Boutique – quilling made in Ro

Crazy Craft Boutique – quilling made in Ro

Distribuie articolul:
Share

Am contactat virusul handmade în urmă cu 2 ani la vechiul job, unde în incapacitatea de a face prea multe la serviciu, fiind însărcinată, m-am așezat la o masă de lucru în tentativa mea de a confecționa câteva felicitări handmade. Când m-am oprit și am tras linie, am realizat că făcusem 7000 de bucăți într-o lună. Atunci a fost momentul când am spus că vreau să încerc domeniul handmade pentru mine. Cu toate că am încercat puțin decoupage, beading sau confecțiile din flori textile, ceea ce m-a cucerit definitiv a fost quilling-ul. Îl consider foarte deconectant.

Mi-am luat kit-ul și inspirată de muza mea, Selena, am început să creez decorațiuni pentru copii. Tot ceea ce am creat am vândut prietenilor și cunoștințelor în căutare de un cadou pentru botez sau aniversare. Până și eu eram surprinsă. Din acel moment, cu toate că am încercat bijuteriile din hârtie sau decorațiunile de Crăciun, cea mai mare sursă de frumos și inspirație, o deține segmentul dedicat copiilor.

ccbgok

Decorațiunile nu sunt realizate la întâmplare, ele trebuie să reflecte cumva personalitatea copilului sau să evidențieze un eveniment memorabil din viața sa. De exemplu, unul dintre copii, în perioada primului an de viață a ținut trează întreaga familie, de aceea mama, m-a rugat să fac un tablou cu bufnițe. Am făcut odată o măseluță pntru un puști care a încercat să își scoată singur un dinte și s-a lovit cu ușa încercând acest lucru. Un acvariu cu pești pentru fetița mea, care este în zodia Peștilor si care iubește apa la nebunie. Cea mai interesantă dintre toate este poveste unei fetițe superstițioase de 6 ani care a urcat în copac o pisică neagră. După 24 de ore de miorlăieli a fost salvată de niște zugravi din cartier.

În concluzie, Crazy Craft Boutique, este un atelier handmade cu totul și cu totul deosebit, aici imortalizăm într-un mod de-a dreptul caraghios cele mai importante momente și amintiri ale copiilor, și nu numai.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share