Flower Design Workshop

Distribuie articolul:
Share

Echipa Atelierele ILBAH îl aduce în România pe maestrul florist Nicolae Agop! Nu rata ocazia de a te înscrie la primul workshop pe care il va susține la noi în țară și de a învăța tehnicile moderne și inovatoare de Design Floral, care l-au făcut celebru în toată lumea!

Workshopul de Design Floral, care il are ca invitat special pe floristul Nicolae Agop, te invită să depășești limitele imaginatiei și să descoperi noi tehnici florale! Tematica este reprezentată de buchetele creative realizate cu tehnici moderne, iar data de desfășurare a acestui workshop este 27 mai 2015.

Revista_Atelierul

Workshopul care se încadrează în categoria InspirationArt by Atelierele ILBAH, este o nouă dovadă a faptului că ne dorim să contribuim la dezvoltarea cursanților noștri și a tuturor celor pasionați de artă și design. Pe durata unei zile întregi, vei avea ocazia să te bucuri de experiența maestrului florist Nicolae Agop și să te specializezi în realizarea buchetelor neconvenționale, pentru diferite ocazii.

Care este structura workshopului?

Workshopul va debuta cu o demonstrație a maestrului florist, care va realiza 3 buchete, fiecare pe baza unei tehnici speciale, pline de inovație. Ulterior, fiecare participant la workshop va realiza propriul buchet, în funcție de tehnicile învățate, la libera alegere: fie va realiza un buchet pe baza uneia dintre tehnici, fie va realiza un buchet care să integreze mai multe dintre tehnicile exemplificate de către Nicolae Agop.

« Îmi doresc ca fiecare participant să se bucure de libertatea de a aduce propria viziune în buchetul pe care il va realiza și să nu uite că orice ar fi, va avea mereu la îndemână creativitatea și inspirația care îl recomandă pentru o meserie atât de specială », mărturisește Maestrul Florist Nicolae Agop, care încurajeaza fiecare florist să se lase purtat de propria viziune.

În plus, toți participanții de la acest workshop vor primi o invitație la demonstrația de Design Floral din 28 mai, când Nicolae Agop va realiza o serie de accesorii cu flori și buchete pentru prezentarea de modă a designerilor Atelierele ILBAH.

Cine este Nicolae Agop, invitatul special care va susține acest workshop?

Nicolae Agop este un nume de seamă în rândul floriștilor celebri la nivel internațional, cu o experiență profesională de 33 ani, care a reușit să își transpună pasiunea pentru floristică într-o profesie de succes. În prezent este membru de onoare al Asociației Naționale a floristilor din Rusia, fondator al “Atelierului floristic AGOP” din Chișinău și absolvent al Școlii Internaționale de Floristică din Tallin, Estonia. Experiența sa în designul floral este sustinută de numărul impresionant de expoziții, seminarii și concursuri la care a participat în prima fază a carierei sale și pe care le-a organizat ulterior în mai mult de 40 de orașe din țări diferite. Nicolae Agop este câștigătorul și deținătorul mai multor diplome la expoziții și concursuri internaționale de floristică profesională din Rusia, Moldova, Ucraina, Letonia, Italia, Slovacia, Republica Ceha, Estonia, Japonia și Elveția.

Detalii suplimentare despre workshop:

Program:

Ziua I – 27 mai: Workshop Design Floral – durata: 8 ore

10:00 – 13:00: Realizarea buchetelor creative de către Nicolae Agop

13:00 – 13:30: Bistro break

13:30 – 16:30: Realizarea buchetelor creative de către participanți, sub îndrumarea maestrului florist

16:30 – 16:45: Coffee break

16:45 – 18:00: Finalizarea lucrarilor, feedback și concluzii

BONUS: Ziua II – 28 mai: Demonstrație accesorii cu flori și buchete pentru Fashion Show – durata: 2 ore

17:30 – 19:30: Realizarea accesorilor și buchetelor de către Nicolae Agop

19:30 – 20:30: Fashion show designeri Atelierele ILBAH

20:30: Party Atelierele ILBAH – Lansare sediu Centru de creație Atelierele ILBAH

Ce include prețul workshopului (500 lei):

  • Materialele necesare realizării buchetelor maestrului florist
  • Materialele necesare realizării lucrării fiecărui participant
  • Bonus: acces la demonstrația de Design Floral de pe data de 28 mai
  • Coffee break
  • Bistro break
  • Un mediu plăcut, interactiv și intensiv de învățare
  • O experiență de neuitat!

Alege să duci pasiunea pentru flori mai departe și să nu te limitezi la ceea ce ai învățat până acum! Lasă-te inspirat de arta florală deosebită, în cadrul workshopului InspirationArt by Atelierele ILBAH!

Înscrierile se fac la adresa [email protected], până la data de 22 mai 2015.

Pentru mai multe detalii, contactați: Andreea Toia, PR Specialist – 0729397806, [email protected].

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share