Atelierul Cosițe Urbane

Distribuie articolul:
Share

După ediția de succes de anul trecut, Atelierul Cosițe Urbane revine duminică, 17 mai, de la 11:30, la târgul Bounty Fair, pentru mămicile si fetițele în căutarea unei activități creative pentru weekend. Participarea este gratuită, susținută de organizatorii de petreceri pentru copii BluParty. Atelierul este recomandat fetițelor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani.

În cadrul atelierului, mămicile pasionate de împletiturile inspirate din faimosul serial Game of Thrones sau de spicurile din tradițiile românești, pot învăța împreună cu fetițele lor mai multe împletituri de bază cu ar fi coada de pește, spicul sau împletitura cascadă.

Atelier Cosite Urbane

Participanții vor învăța și câteva tehnici de relaxare și generare a energiei pozitive prin jocuri și exerciții, menite să le scape de grijile urbane și să le stimuleze latura creativă.

Atelierul este coordonat de Irina Latiș, supranumită și „Urban Hair Whisperer”, mamă a două fetițe.

“Mi-am descoperit harul pentru împletit cosițe în copilărie când, urmărind-o pe mama împletindu-ne cosițele mie și surorii mele, am realizat cu uimire că degetele mele pur și simplu știu ce au de făcut.”, ne mărturisește Irina Latis.

Sunt disponibile 20 de locuri, iar participarea este gratuită.

Atmosfera este asigurată de magazinul de decorațiuni pentru petreceri LaParty.ro

Detalii despre Atelierul Cosițe Urbane:

Data: duminică, 17 mai 2015

Intervalul orar: 11:30-13:30

Locația: Casa Universitarilor, Str. Dionisie Lupu, nr. 46, zona Grădina Icoanei, în cadrul Târgului Bounty Fair.

Intrare: liberă (în limita locurilor disponibile)

Participanți: 20 de perechi mamă- fiică

Vârsta copiilor: recomandat pentru 6-12 ani

Coordonator atelier: Irina Latiș

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share