Workshop tehnici stamp

Distribuie articolul:
Share

Asociația Speranță pentru Suflet suține în cadrul evenimentului TIDAFF (Cluj-Napoca) două ateliere de personalizat plăsuțe din material textil, genți ”tote”.

Punem la dispoziția doritorilor de workshop creativ gentuțe ”tote”, ustensile și îndumători cu ștaif de artist și experiență în bună dispoziție.

Workshop TEHNICI STAMP – sâmbătă 6 iunie, duminică 7 iunie ora 15.00

Revista-Atelierul

Îndrumători: Ștefana Dumitraș, Andreea Iancu, Evelyne Lorincz și Alexandra Todor.

Colaborare realizată prin amabilitatea doamnei profesoare conf. univ. dr Ioana Antoniu și prof. univ.dr. Radu Pulbere din cadrul UNIVERSITĂȚII de ARTĂ și DESIGN, specializarea design textil și vestimentar.

Participarea se face pe bază de înscriere trimițând un e-mail cu numele tău, și ziua în care voiești să participi la workshop la adresa [email protected] sau SMS la 0732 999982. Sunt disponibile 14 locuri sâmbătă și 14 duminică.

Costul de participare pentru un workshop este de 20 lei, acesta acoperind costul plăsuței pe care o vei decora și păstra.

Indiferent de situație, noi, suntem voioși să ne cunoaștem, te așteptăm la TIDAFF!

Organizație înființată în cadrul proiectului SISES, inițiativă finanțată prin Fondul Social European.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share