CITEȘTI

Femei pe Mătăsari, ediţia 5

Femei pe Mătăsari, ediţia 5

Distribuie articolul:
Share

A trecut şi cea de-a cincea ediţie Femei pe Mătăsari şi cel de-al cincilea an de LaBazar – târgul festivalului organizat de noi. Mulţumim celor prezenţi la event, mulţumim pentru vibe-ul bun, pentru că apreciaţi produsele handmade şi un festival urban extraordinar, precum Femei pe Mătăsari. Pentru 3 zile strada Mătăsari, graţie Asociaţiei Beneva a fost punctul zero pentru bună dispoziţie, muzică aleasă, oameni interesanţi, mâncare bio şi nu numai.

Revistă Atelierul a avut plăcerea de a lua parte la eveniment  prilej în care ați putut admira și lua acasă câteva din produsele realizate de echipa noastră şi branduite cu sigla “Atelierul”.

Ne-a plăcut foarte mult o apreciere pe care am primit-o: „toată lumea care lucrează în domeniul creativ al designerilor de produs şi handmade trebuie să ştie de Revista Atelierul. Dacă vei căuta detalii despre handmade, design de produs, creatori de produse, automat dai peste Revista Atelierul, şi te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutăţile.” Mulţumim pentru această apreciere şi pentru că ne-aţi vizitat standul într-un număr atât de mare.

Şi să nu uităm a noastră Elisa Ene, a câştigat premiul 1 la cursa 250 metri tocuri, categoria Charleston Chicks. Felicitări, draga noastră suntem mândre de tine!

Am surprins câteva produse, standuri, chipuri ale persoanelor de la festival. Imaginile sunt realizate de Daniela Lazăr.

feature

DanielaLazar_sesiunecuplu-269 re 1 2 3 4 5 6 7 10 89 99 122. DanielaLazar DanielaLazar_sesiunecuplu-1 DanielaLazar_sesiunecuplu-9 DanielaLazar_sesiunecuplu-76 DanielaLazar_sesiunecuplu-94 DanielaLazar_sesiunecuplu-96 DanielaLazar_sesiunecuplu-97 DanielaLazar_sesiunecuplu-139 DanielaLazar_sesiunecuplu-158 DanielaLazar_sesiunecuplu-173 DanielaLazar_sesiunecuplu-192 DanielaLazar_sesiunecuplu-196 DanielaLazar_sesiunecuplu-210 DanielaLazar_sesiunecuplu-250 DanielaLazar_sesiunecuplu-262

Mai multe imagini de la event găsiţi aici. (nu uitaţi să vă tăguiţi şi să share-uţi impresii).

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share