CITEȘTI

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS...

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS

Distribuie articolul:
Share

Jazz in the Grass 04 / IT DON’T MEAN A THING (IF IT AIN’T GOT THAT SWING)
12 august 2015, ora 19:30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Inspirat de celebra piesa omonima a legendarului pianist si sef de formatie care a fost Duke Ellington, concertul de miercuri seara de la Gradina Floreasca ne va purta prin anii nebuni ai muzicii americane, mult mai cunoscuti drept “Swing Era”.

Jazz-in-the-Grass---12-august---Event

La Grădina Floreasca, oaza de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” și Café de Paris prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de Café de Paris sau de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

IT DON’T MEAN A THING (IF IT AIN’T GOT THAT SWING)

Take the “A” Train, Perdido, Stardust sau Chattanooga Choo Choo sunt doar cateva din melodiile – acum recunoscute ca şi “standarde” – care au făcut istorie în acei ani şi vor răsuna şi acum, în 2015, la fel de “Swing”. Protagonista serii va fi Mihaela Alexa, alături de saxofonistul Sorin Zlat Sr. Aceştia vor fi secondaţi de o redutabilă secţie ritmică avandu-i pe Adrian Flautistu la bass şi Claudiu Purcarin la baterie, avem deja garanţia unei seri de Jazz pe care nu o putem rata.

Iata de ce, sunteti invitaţi cu toţii la Swing Music!

Mihaela Alexa – voce

Sorin Zlat Sr. – saxofon

Mihai Filip – pian

Adrian Flautistu – bass

–––––––––––––-

INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0740.250.360
Jazz Syndicate Live Sessions / Gradina Floreasca
Jazz in the grass 04

–––––––––––––-

Partener:
Café de Paris – https://www.facebook.com/cafedeparisromania

–––––––––––––-

Parteneri media:
Jazz.ro, alltimeclubbing.ro, anyplace.ro, b24fun.ro, bestmusic.ro, best-event.ro, bindiribli.ro, instilulmeu.ro, iqool.ro, musicnights.ro, orasulm.eu, revista-atelierul.ro, roevents.ro, sapteseri.ro, urban.ro, vinsieu.ro, feeder.ro, piamarina.ro, mihaelagurau.com

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Alexandra D

    17 august

    Personal nimic, mi se pare un loc care arata minunat; dar m’a deranjat exprimarea personei care se ocupa de pagina lor de fb 🙂

  2. Alexandra D

    13 august

    Avand in vedere ca preturile s’au marit la piscina pentru „selectarea clientilor” (dupa cum au afirmat pe fb si sters apoi comentariile), credeti ca sunt cei care va urmaresc destul de selecti pentru a lua parte la aceste evenimente?

    • Salut Alexandra!

      Nu stim ce polite ai de rezolvat cu cei de la Piscina Floreasca, si nu dorim sa fim la mijloc, dar sunt partenerii nostri pe care ii promovam cu drag.

      Publicul ce urmareste site-urile noastre este capabil sa ia deciziile daca doreste sau nu sa participe la un eveniment pe care il promovam.

      Multumim frumos ca urmaresti activitatea noastra si speram ca evenimentele pe care le promovam sa iti placa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share