Architecture Conference&Expo

Distribuie articolul:
Share

Architecture Conference&Expo, cel mai mare eveniment din Transilvania dedicat arhitecților și specialiștilor din domenii conexe, va aduce în 2 octombrie la Liberty Technology Park peste 250 de arhitecți și peste 20 de companii din domeniile conexe arhitecturii.

Evenimentul ce stă sub semnătura Libero Events va începe la ora 11:30 cu înregistrarea participanților, urmând o serie de dezbateri și prezentări susținute de speakerii invitați. În cadrul Architecture Conference&Expo, participanții vor vizita zona expozițională, zona dedicată proiectelor arhitecturale din cadrul expoziției Hall of Fame și vor participa la turul locației Liberty Technology Park.

Dezbateri și prezentări susținute de speakeri de renume

12 speakeri din țară și din străinătate și-au confirmat prezența la eveniment. Arhitecții Bas ten Brinke (70F), Charles Phu (Office for Architectural Culture), Caroline Fernolend (Mihai Eminescu Trust), Iulia Stanciu (STARH), Niculae Grama (membru Pictogram), Miruna Pavoni (Pavoni Studio), Robert Farczadi (Project A), Alexandra Stoica (Das Engineering), Daniel Popa (Reynaers), Simion Ștefan (Alukoenigstahl) și Alin Popescu (CENIT) vor susține prezentări în cadrul evenimentului.

Revista-Atelierul

Architecture Conference&Expo va include și dezbaterea pe tema Prezervarea Patrimoniului Arhitectural, Restaurări și Reconversii Inovatoare unde vor lua cuvântul arhitecții Șerban Țigănaș (Dico și Țigănaș), Guttmann Szabolcs Istvan (OAR Transilvania) și Șerban Sturdza (PRODID).

Zona expozițională – punctul de întâlnire al arhitecților cu specialiștii din domeniile conexe

Pe lângă prezentări și dezbateri, arhitecții vor putea să se întâlnească cu specialiști din peste 20 de companii din domeniile conexe arhitecturii precum: CENIT, Reynaers, Alukoenigstahl, Simacek, Brikston, Mehler Texnologies, Lindab, Creaton, Proelectric, COS, Knauf Insulation, Symmetrica, Knauf AMF, Semmelrock, Axelen, Stone System, White Design, LemnaTerr sau Reckli. În zona expozițională dedicată partenerilor, arhitecților le vor fi prezentate inovațiile din domeniu.

Expoziția de proiecte Hall of Fame

Arhitecții au posibilitatea de a-și promova în cadrul evenimentului proiectele arhitecturale în cadrul expoziției de proiecte Hall of Fame. Expoziția are ca scop promovarea proiectelor arhitecturale. Termenul limită pentru înscrierea proiectelor este 24 septembrie, iar informațiile cu privire la regulament pot fi găsite pe site-ul evenimentului www.architectureconf.ro.

Restaurări și reconversii – Turul Liberty Technology Park

Deoarece tematica generală a evenimentului este legată de restaurări și reconversii, arhitecții sunt invitați să ia parte la turul locației Liberty Technology Park, fosta fabrică Libertatea care a fost restaurată și reconvertită în spațiu de birouri. În cadrul evenimentului va fi inaugurat corpul D al clădirii.

Intrare liberă la eveniment pentru arhitecți

La Architecture Conference&Expo, arhitecții beneficiază de intrare gratuită cu înscriere în prealabil și în limita locurilor disponibile, iar biletul de intrare pentru ceilalalți participanți poate fi accesat pe site-ul evenimentul www.architectureconf.ro.

Architecture Conference&Expo este organizat de Libero Events, agenția de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi  târguri: Touristica.

Persoană de contact:

Mădălina Hodorog

Project Manager

Libero Events

Tel: 0741 401 399/0364 110 371

Email: [email protected]

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share