CITEȘTI

Vești bune pentru artistul din tine

Vești bune pentru artistul din tine

Distribuie articolul:
Share

Creativitatea face și desface. E acolo când vorbești prin ceea ce faci și îți pregătește tot arsenalul de idei pentru următoarea instalație artistică, piesă sau ilustrație pe care vrei să o scoți la lumină. Creativitatea începe odată cu tine. Ceea ce este perfect, fiindcă Grolsch caută artiști pe care să-i expună.

Unde? Pe scena creativității românești.

Call_526
Expoziția va avea loc în cadrul evenimentului de relansare experimentalist.ro, spațiul virtual în care creativitatea generează și mai multă creativitate. Tot ce ai de făcut este să trimiți maximum 3 lucrări până la 3 noiembrie, fie ilustrații, fotografii, video, sculpturi, muzică sau instalații artistice. Un juriu experimentalist decide, alege lucrările care vorbesc cel mai mult de la sine și dacă tu ești the one-ul creativ, îți rezervă un loc în marea schema artistică a lucrurilor, acolo, la fața locului, pe 19 noiembrie.

La schimb primești 100 de beri din partea casei pentru următorul tău vernisaj, concert sau festival al artelor frumoase.

Înscrie-te aici: http://www.experimentalist.ro/work/display/13005/call-for-artists

Comentarii

Inginer în protecția mediului cu o afinitate mare pentru estetică, design și funcționalitate. Cochetând cu desenul din copilărie și având o sete pentru inspirație creativă, voluntariatul în lumea creativilor mi s-a părut pasul cel mai firesc. Aventura mea cu Revista Atelierul a început timid în 2013, inițial ca voluntar, urmând apoi să devin membru asociat. Am început activitatea în Redacție cu articole din zona DIY, inspirație, recenzii pentru diferite evenimente creative. Mai apoi, participarea activă în proiecte cofinanțate de Ministerul Culturii sau AFCN, cum sunt Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de produs, Creative Night Talks, în roluri de PR&MKT m-a imersat cu adevarat în mediul creativ.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Bucharest

    5 noiembrie

    Unde trebuiesc trimise cele trei lucrari? Multumesc!

    • mihaella.ion

      5 noiembrie

      Toate detaliile sunt trecute in linkul mentionat in cadrul articolului.
      Noi nu organizam acest eveniment.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share