CITEȘTI

FRED P // LISIÈRE COLLECTIF // PERSONNE

FRED P // LISIÈRE COLLECTIF // PERSONNE

Distribuie articolul:
Share

ABSOLUT COLOR deschide anul pe 8 ianuarie cu producătorul american Fred P. aka Black Jazz Consortium, aflat în premieră la București. Kristal devine pentru o noapte piața de desfacere a scenei americane deep house cu textură soul. Originar din New York, Fred P. aka Black Jazz Consortium conferă muzicii ”deep” o nouă accepțiune prin hipnotizante accente funk, soul și jazz. Consolidat de producțiile propriului label, Soul People Music, sound-ul fin al lui Fred P îl poziționează printre geniile house-ului contemporan.

Noaptea va fi completată de Lisière Collectif și Personne din partea scenei locale. Porțile se deschid la ora 22:00, iar accesul se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR.

RevistaAtelierul_Color

Fred P. AKA Black Jazz Consortium (New York/USA)

Soul People Music/Undergroud Quality/Mule

soulpeoplemusic.net/

soundcloud.com/black-jazz-consortium

facebook.com/Fred-P-AKA-Black-Jazz-Consortium-199546646742707/

Orice pasionat de deep house-ul american s-a lăsat deja impresionat de arta lui Fred Peterkin aka Fred P aka Black Jazz Consortium. Artistul reinventează muzica deep topind în creațiile sale house cele mai seducătoare ritmuri soul. Dar ceea ce fascinează la Fred P sunt rădăcinile sale newyorkeze, adânc înfipte în house-ul din epoca de aur, dar și antenele sale, mereu orientate spre estetica futuristă. Bogat inspirat de genii ca Frankie Knuckles sau David Morales, Fred P a învățat să creeze muzică ascultându-și inima, nu tendințele uneori seci ale scenei.

Permanent în mișcare, din NY în Tokio și din Berlin la Rio, Fred P este unul dintre arhitecții spirituali ai house-ului contemporan. Construcțiile sale elegant proiectate, lansate la propriul label, sugestiv numit Soul People Music, conturează o muzică de călătorie atât spirituală, cât și fizică. Întotdeauna un vizionar, Fred P sau Black Jazz Consortium transpune vocea sa interioară în tulburătoare ritmuri soul, acorduri seducătoare deep jazz, percuții africane și texturi vocale fine. Definit de beat-uri pentru corp și melodii pentru suflet, Fred P este o forță sonică de neoprit.

LINEUP

FRED P aka BLACK JAZZ CONSORTIUM

LISIÈRE COLLECTIF

PERSONNE

BILETE

Accesul se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR. Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 prieteni, veniți simultan. Așteptăm solicitarea ta pentru cardul COLOR până pe 8 ianuarie, ora 14:00, la [email protected].

DETALII

Data: Vineri, 8 ianuarie 2016

Ora: 22:00

Organizator: COLOR – www.coloring.ro

Locație: Kristal Glam Club

Adresă: Bulevardul Regina Elisabeta nr.34

Acreditări presă / parteneriate: [email protected]

Informații: [email protected]

LINK EVENIMENT FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/1540830419541614/

PARTENER:

Absolut

http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

SPONSORI:

Burn Studios
https://www.facebook.com/the.oven.byburn


Provoked by Grolsch
https://www.facebook.com/ExperimentalistRO

Aqua Carpatica
http://www.facebook.com/aqua.carpatica

PARTENERI MEDIA:

24 FUN, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, DJSETS.RO, HYPERFLESH.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, URBAN.RO, URBN CONCEPT STORE, VINSIEU.RO, X-TREME RADIO, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING

COLOR:

http://facebook.com/ColorOfficial

http://instagram.com/color.official

http://youtube.com/ColorOfficial

http://vimeo.com/colorofficial

http://twitter.com/colorofficial

 

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share