CITEȘTI

Se deschide BarberShop by Neagu Marius

Se deschide BarberShop by Neagu Marius

Distribuie articolul:
Share

Vino să vezi cum arată o frizerie relaxată! Vă invităm luni 22 februarie, orele 19:00, în centrul orașului București, la 3 minute de Piața Victoriei, pe strada Gheorghe Manu nr. 14, la deschiderea oficială.

BarberShop By Neagu Marius este un concept de salon de înfrumusețare destinat exclusiv bărbaților și are ca scop prestarea serviciilor de întreținere a părului și a bărbii.

revista_atelierul.ro

Domnii nu își mai doresc să meargă în saloane unisex care miros a chimicale de permanent și ojă, ci își doresc spații special dedicate masculinității. BarberShop by Neagu Marius vine în întâmpinarea acestor nevoi ale bărbaților punându-le la dispoziție un loc intim unde se pot relaxa în timp ce sunt serviți cu ceva de băut și au parte de o tunsoare făcută cu simț de răspundere.

Fondatorul frizeriei Neagu Marius a readus în frizerie culoarea timpurilor trecute cu ajutorul a două scaune de frizerie vechi de 40 ani și a creat o atmosferă specială, prietenească, în care se desfășoară activitatea pe parcursul zilei.

Conceptul BarberShop by Neagu Marius a pornit de la clasicul frizeriilor de altă dată și a devenit în scurt timp un loc cool în care bărbații nu vin doar să se tundă și să fie aranjați, ci și să socializeze.

Atunci când ieși din frizerie cu o tunsoare perfectă pentru fizionomia ta, nu te poți abține să nu fii mai îndrăzneț. Așa că, data viitoare când ești în Piața Victoriei, oprește-te la BarberShop by Neagu Marius. O să fii fericit că ai făcut-o!

Dress code: edgy style

Parteneri: Jägermeister / Silva

Parteneri media: Stil Masculin / ActiveNews / Barbosul.ro / Vulpescu.eu / Bucharest style / Creative Class / DivaHair.ro / Fuga prin magazine / Gabriela Simion / Express the style. By Ingrid Ispas / InStilulMeu.ro / IQool / Jurnal LifeStyle / Le-Boutique / Last Minute Couture / MissTV / Pia Marina Voicu / Revista Atelierul / romanticu.org – Robert Cadar / @Romania Fashion / Social Agenda / Suburban Magazine / Urban Things – Chestii Urbane / The Essence of Style / @Big city life /

Editor text: Andreea Jereghie

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share