CITEȘTI

5th Year Anniversary w/ WOLF + LAMB,

5th Year Anniversary w/ WOLF + LAMB,

Distribuie articolul:
Share

Pe 15 aprilie, ABSOLUT COLOR aniversează 5 ani de la înființare alături de Wolf + Lamb.

Parte din marea familie de prieteni Crew Love, COLOR îi aduce direct din Brooklin pe prolificii producători de la Wolf + Lamb pentru o seară aniversară de aceeași anvergură ca în fiecare an. Alături de cei doi creatori de house catifelat căptușit cu R&B, hip-hop și vintage pop urcă pe scena Terra Events Hall artistul local Disco Snagov.

Evenimentul începe la ora 22:00, iar accesul e liber și se face doar pe baza cardului Color.

revista-Atelierul-

_______________________________________________________________

WOLF + LAMB
New York, US

În fruntea familiei Wolf + Lamb (familie în adevăratul sens al cuvântului), Zev „Wolf” Eisenberg și Gadi „Lamb” Mizrahi reprezintă două extreme sălbatice – extrovertit versus introvertit, vegetarian versus carnivor, un învingător curajos al cancerului versus un maestru elegant al sabotajului social. Antagonia W+L reușește însă de peste 15 ani să catalizeze energiile seismice cu care cei doi se implică în muzica electronică. Indiferenți față de convențiile contemporane de a câștiga hype în cultura actuală, ei fac muzică pasională și beat-uri care mișcă atât fizic, cât și afectiv.

Direct din colțul underground al Brooklyn-ului, numit Marcy Hotel, dar și din ambientalul Miami, Wolf + Lamb se află într-o continuă expansiune încă de la înființarea familiei și propriului label, în 2005. De părere că un pic de nebunie le colorează stilul, Zev și Gadi au ajuns cu lejeritate să fie percepuți ca niște maeștrii ai muzicii house și techno, dar și vizionari hip-hop, nomazi urbani, antreprenori foarte înzestrați, și, foarte important, curatori muzicali ireproșabili.

În calitate de producători, Wolf + Lamb sunt renumiți pentru deep house-ul lor lent, meditativ, lăsându-se inspirați de frații de label, ceea ce promite o doză serioasă de estetic în albumele lor. Design-ul practic al lui Zev la talentul lui Gadi de a identifica excelența în tinerele talente arată că ceea ce clădesc amândoi rodește–labelu-ul Wolf + Lamb, devenit cămin pentru No Regular Play, Soul Clap, Nick Monaco, Tanner Ross, Adnana Twins, Voices of Black Slow Hands și PillowTalk.

http://www.facebook.com/WolfLamb
http://www.wolflambmusic.com/
https://twitter.com/wolflambmusic
https://soundcloud.com/wolf-lamb

________________________________________

LINE-UP

WOLF + LAMB

DISCO SNAGOV

ACCES

Accesul e liber și se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR. Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 prieteni. Așteptăm solicitarea ta pentru cardul COLOR până pe 8 aprilie, ora 18:00, pe [email protected]. Cardurile sunt disponibile într-un număr limitat.

DETALII

Data: Vineri, 15 aprilie 2016

Ora: 22:00

Organizator: COLOR – www.coloring.ro

Locație: Terra Events Hall

Adresă: str. Gheorghe Matac 2-4

Acreditări presă / parteneriate: [email protected]

Informații: [email protected]

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/954239824653951/

PARTENER:

Absolut

http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

SPONSORI:

Burn Studios
https://www.facebook.com/the.oven.byburn


Provoked by Grolsch
https://www.facebook.com/ExperimentalistRO

Aqua Carpatica
http://www.facebook.com/aqua.carpatica

Urban Monkey

https://www.facebook.com/urbanmonkey.at/?fref=ts

PARTENERI MEDIA:

24 FUN, ACTUALITY.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, HYPERFLESH.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, M.O.V. (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), ORASULM.EU, ONE VIBE, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, SOUNDZONE.RO, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZONGA, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING

 COLOR:

http://facebook.com/ColorOfficial

http://instagram.com/color.official

http://youtube.com/ColorOfficial

http://vimeo.com/colorofficial

                                ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!                               

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share