CITEȘTI

Cum să ai o super vară în 9 paşi

Cum să ai o super vară în 9 paşi

Distribuie articolul:
Share

Suntem în plină vară, a început oficial sezonul înghețatei și limonadei, a festivalurilor și serilor petrecute în aer liber, a rochilor de in și a picnicurilor. Iată lista noastră cu tips&tricks pentru o vară perfectă.

  1. Simte-te bine în ţinutele pe care le porţi.
  2. Accesorizează-te cu bijuterii de autor pentru a scoate din anonimat o ţinută ce nu este realizată de un creator de produse unicat.
  3. Poartă pantofi confortabili.
  4. O limonadă pe zi este unul din cele mai puternice must-haves vara aceasta; noi îți propunem o super reţetă aici.
  5. Serile petrecute cu prietenii la filmele din grădinile de vară sunt extraordinare, aşa că îţi recomandăm minim 3 pe lună.
  6. Du-te la cât mai multe concerte în aer liber şi pregăteşte-ţi ţinutele în funcţie de eveniment. De preferinţă poartă ţinute şi accesori made in Ro.
  7. Decorează-ţi ventilatorul cu tot felul de accesorii handmade şi DIY.
  8. Dacă ai fost la mare şi ai adus cu tine nisip şi scoci, pune-te pe treabă şi realizează un mic proiect DIY.
  9. Trimite prin poştă vederi celor dragi, din locurile unde îţi petreci vacanţele.

Pălăria Fandacsia | Cercei Hadrian Portassis Feldmann | Bluză Anamaria Pop | Balerini Ancolette

Geantă AnitaBDesign | Portofel Wild to Wear

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share