CITEȘTI

The Fresh îl prezintă în premieră la București pe ...

The Fresh îl prezintă în premieră la București pe Axel Thesleff,

Distribuie articolul:
Share

Pe 25 noiembrie, The Fresh îl prezintă în premieră la București pe Axel Thesleff, producătorul de geniu din spatele hipnotizantei ”Bad Karma”, alături de Mazde, responsabil de remixul ”Help me loose my mind” creat de Disclosure, și de excentricul producător hip-hop Nick Hook.

Arenele Romane devin locul de întâlnire pentru cei trei artiști internaționali de senzație care au îmblânzit noul val de bass, urcându-l pe culmile topurilor internaționale. Ritmurile de inspirație orientală din ”Bad Karma”, inovația sonoră din remixul ”Help me loose my mind” și producțiile crunk urbane create cu EL-P, Freddie Gibbs și 21 Savage instigă la dans frenetic, consolidând o nouă etapă în muzica electronică modernă. De promovarea și cultivarea ei se ocupă ireproșabil artistul Axel Thesleff, prodigiosul remixer Mazde și promotorul crunk-ului newyorkez Nick Hook.

revista_atelierul_the_fresh

Seara debutează la 22:00, iar suportul local este asigurat de eclecticul producătorul ViLLΛGE, alături de exuberanții selectori urbani de bass Andreea Veder și Alex Dark.

Biletele, disponibile în avans pe site-ul http://thefresh.ro/, cu printare acasă, și la magazinul H2O, pot fi achiziționate la prețul de 35 de lei până la data de 15 noiembrie, și la prețul de 45 lei de pe 16 noiembrie.

AXEL THESLEFF (FI)

KHATRU MUSIC

https://soundcloud.com/axelthesleff

https://www.facebook.com/axelthesleff

https://axelthesleff.bandcamp.com/

Axel Thesleff este un muzician electronic și producător aflat mereu în căutarea impactului emoțional al sound-ului său asupra ascultătorilor. Un artist ce își ia mereu în serios rolul de compozitor și promotor al bassului modern, Axel definește stilul său ca fiind puternic influențat de muzica modernă de bass, punând însă accentul pe esența muzicii și puterea ei de exprimare.

Artisul finlandez a pornit de la lecții de pian, dar a descoperit rapid partea digitală a muzicii și puterea sa de diversificare a suntelui. Influențat de trupe post-rock ca Sigur Ros, dar și indie ca Aphex Twin, Telefon Tel Aviv sau Radiohead, a  continuat să-și dezvoltare stilul muzical, desăvârșit în 2014 prin experimentarea cu note estetice și mostre originare din India. Rezultatul? Marele succes internațional urmat de o grandioasă comunitate SoundCloud „Bad Karma”.

MAZDE (DE)

STONEY ROADS RECORDS

https://soundcloud.com/mazde

https://www.facebook.com/musicmazde

Originar din Bonn și stabilit în Berlin, Mazde este revelația electro a anului. Câștigând multe inimi cu remixul bogat în bass ”Help Me Lose My Mind” a băieților de la Disclosure, Mazde atrage de partea sa publicuri din ce în ce mai numeroase și atenția multor nume sonore din industrie. Crescut cu studii de jazz și muzică clasică, Mazde își demonstrează talentul prin piesele și remixările create la limita superioară a inovației electro internaționale.

Mazde este atras în mod natural de toate influențele și stilurile muzicale pe care le întâlnește. Cum poate fi totuși definit ? Se ia obsesia tatălui său pentru Jack Johnson, se amestecă cu afinitatea est-europeană pentru muzica dance din noul val, se adaugă un pic de Chrome Sparks, Ta-Ku, Jamie xx, Hayden James, și acesta este Mazde.

NICK HOOK (SUA)

NINJA TUNE / PLAY IT DOWN / CLASSICWORKS / RBMA

https://soundcloud.com/nickhook

https://www.instagram.com/nickhook/

https://www.facebook.com/pg/hookemon

Transpus pe aripi de vinil din liniștitul St. Louis în vibrantul East Village newyorkez, Nick Hook este promotorul noului val crunk. Confortabil de tânăr la platane, el colecționează, creează și reinventează muzica electronică de dans. Definind un brand universal în arta sunetelor fruște analog, Nick unește New York-ul cu Tokio prin serii neîntrerupte de apariții de club în ultimul deceniu.

Producător multi-talentat și membru fondator al Cubic Zirconia, excentricul artist are un palmares incomparabil de lansări pe cont propriu, dar și colaborări de top. Hook demonstrează o afinitate insațiabilă pentru toate stilurile din sfera Electronica și cei mai pe val artiști urbani ca EL-P, L-Vis, 21 Savage și Azalea Banks.

LINE-UP:

Axel Thesleff

MAZDE

Nick Hook

ViLLAGE

Andreea Veder

Alex Dark

BILETE:

  • 35 de lei până pe 15 noiembrie
  • 45 de lei din 16 noiembrie
  • disponibile pe http://thefresh.ro/ cu printare acasă și la magazinul H2O

DETALII:

DATA: Vineri, 25 noiembrie 2016
ORA: 22:00

LOCAȚIE: Arenele Romane

ADRESĂ:  Str. Cuțitul de Argint, nr. 26

PARTENER:

BALLANTINE’S – www.facebook.com/ballantines.romania

SPONSORI:

GROLSCH – http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

AQUA CARPATICA – http://www.facebook.com/aqua.carpatica

URBAN MONKEY – https://www.facebook.com/urbanmonkey.at

LE BOUTIQUE HOTEL MOXA – http://www.hotelmoxa.com/

PARTENERI MEDIA:

KISS FM – https://www.facebook.com/kissfmromania/

24 FUN, ACTUALITY.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, DJSETS.RO HYPERFLASH.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, LIVIAIUSAN.RO, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, M.O.V. (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), ORASULM.EU, ONE VIBE, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, SUBURBAN MAGAZINE, SOUNDZONE.RO, URBAN.RO, UZR.RO,UTV, VINSIEU.RO, ZONGA, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share