CITEȘTI

Publicul minunat al Nopţii albe a creatorilor şi d...

Publicul minunat al Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs 2016

Distribuie articolul:
Share

Asociaţia Atelierul de Creaţie a organizat weekendul trecut Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs, ediția a V-a, la Centrul Cultural Casa Artelor din București. Clădirea de patrimoniu a favorizat interacțiunea între cei 27 de participanți și public, acesta putând să colinde nestânjenit prin diferitele încăperi și să discute în voie cu expozanții, într-o atmosferă relaxată și caldă creată de pianistul Alex Racoviţă, de DJ Grobby Anne și sprijinită din plin de echipa organizatoare și de minunatele noastre gazde. În plus, vizitatorii s-au bucurat atât de lucrările de artă expuse de Galeria Artfooly, cât și de barul Creative Arts. Publicul a avut la dispoziție încă de la intrare ziarul evenimentului.

Mai multe imagini de la eveniment găsiţi aici.

poza14 poza1 poza2 poza3 poza4 poza5 poza6 poza7 poza8 poza9 poza10 poza11 poza12 poza13

Imaginile sunt realizate de Irina D. Stanciu

Ne bucurăm să constatăm de la an la an o mai mare deschidere a creatorilor în a-și prezenta lucrările și o curiozitate crescândă din partea vizitatorilor, care manifestă din ce în ce mai mult interes pentru procesul de creație, idei, povestea din spatele creatorilor și, mai ales, produsele de designer sau unicat promovate de Asociaţia Atelierul de Creaţie. În plus, interacțiunea dintre participanți devine și ea din ce în ce mai însemnată, în momentele de calm legându-se multe conversații privind interesele comune și realizându-se într-adevăr networkingul și simțul de apartenență la o comunitate creativă deosebită.

poza-23 poza21 poza22 poza24

Această ediție a fost finanțată de Ministerul Culturii și sprijinită de Primăria Sectorului 3 și de Centrul Cultural Casa Artelor.

Save

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share