CITEȘTI

Deco-Box lansează colecție de Crăciun “Let the gre...

Deco-Box lansează colecție de Crăciun “Let the green be seen!”

Distribuie articolul:
Share

București, 22 noiembrie 2016, povestea brăduților mereu verzi prinde viață în atelierul Deco-Box, cu un design îndrăzneț și culori vibrante.

Colecția „Let the green be seen!” a luat naștere din dragostea față de natură și față de culoarea care o reprezintă cel mai bine – verde! O culoare memorabilă, foarte dragă nouă care stă la baza tradițiilor și obiceiurilor de iarnă. Brăduții sunt realizați din lemn reciclat iar cu fiecare brăduț achiziționat, un procent de 5% din prețul acestuia va fi direcționat către Asociația Mai Mult Verde pentru plantarea de copaci prin programele de voluntariat.

1n

Brăduți, oameni de zăpadă, căsuțe precum și multe alte cadouri unice pictate din lemn reprezintă cadoul perfect pentru oamenii care îndrăznesc să viseze! E timpul ca anul acesta să dăruim inspirație! Să îi facem pe cei dragi să viseze și să trăiască un crăciun pictat în culori vibrante.

“Colecția își propune să ne facă să conștientizăm importanța naturii în viața noastră și să ne aducă aminte de clipele din copilărie când bradul mereu verde urma să fie impodobit împreună cu familia.” – Liliana Stoica, artist și fondator Deco-Box

Produsele pot fi vizionate pe site-ul deco-box.ro, pe Catalog precum și pe Facebook unde vă așteptăm cu multe suprize colorate!

Save

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share