CITEȘTI

9 branduri tinere care ne vor uimi în 2017

9 branduri tinere care ne vor uimi în 2017

Distribuie articolul:
Share

Credem cu tărie că bradurile următoare – branduri create după ianuarie 2015 –  vor deveni trend setteri în 2017.

Primii pe lista noastră sunt cei de la Atelier KIKUi-am văzut prima pentru dată la Noaptea Albă a Creatorilor şi Designerilor de Produs, ediţia a V-a şi credem că au toate şansele să ajungă departe cu produsele lor. Atelier KIKU creează corpuri de iluminat personalizate și obiecte de decor, pentru toate stilurile şi gusturile.

Raicelai. Terrariums and green deco, recunoştem că şi acest brand a ajuns la noi prin înscrierea la Noaptea Albă a Creatorilor şi Designerilor de Produs și ne-a impresionat prin instalaţiile create de ei – natură surprinsă în decorațiuni de sticlă.

Lemnia este unul dintre brandurile româneşti pe care orice doamnă şi domnişoară trebuie să îl aibă în dulap, genţile lor de lemn sunt absolut superbe.

Metal Creativ este un brand cu o ascensiune fantastică, în mai puţin de 12 luni au fost prezenţi la diverse târguri naţionale şi internaţionale. Mobilierul lor din metal cu motive tradiţionale cusute ne-au împresionat de prima dată când i-am văzut.

Inorog, cu păpuşile lor minimaliste pentru sufletele bogate au reuşit să se poziţioneze ca fiind unii dintre cei mai bussines și customer orientated creatori în domeniul jucăriilor.

genuineleather. sunt un brand din Braşov care creează cele mai simpatice obiecte din piele: genţi, rucsacuri, plicuri, portofele.

Andreea Bololoi Bridal Jewelry a apărut de câteva luni, şi realizează cum spune şi numele brandului bijuterii nunteşti. Acest brand are tot potenţialul să crească în spatele său fiind o designeriţă cu experienţă în domeniul bijuteriei.

Whoabi Sabi prin creaţiile sale extraordinare, sperăm să ne uimească şi anul acesta. De abia aşteptăm să vedem noile ei colecţii.

What if  I fly – care prin creaţiile lor din porţelan reprezintă cele mai simpatice păpuşi. Porţelanurile şi sculpturile miniaturale sunt transformate în opere de artă la purtător.

Care sunt designerii români care v-au surprins în ultimul timp?

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Lemnia si Metal Creativ m-au impresionat la prima vedere, putem spune ca a fost chiar dragoste. Cred ca anul asta voi fi mai atenta la proiectele lor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share