Swap de primăvară

Distribuie articolul:
Share

V-a fost dor de un Swap Atelierul? Cu mare bucurie și entuziasm organizăm un nou Swap de Primăvară, marca Atelierul. După deja cunoscutul proces, vă invităm să participați la schimbul de mărțișoare călătoare, vestitoare ale primăverii și simbol al uneia dintre cele mai frumoase tradiții românești.

Swapul nostru presupune să oferi un mărțișor (handmade, creat de tine sau achiziționat de la un creator autohton), să scrii câteva gânduri drăguțe pe o felicitare (handmade sau nu), să le împachetezi drăguț într-un plic sau colet și să îl trimiți în timp, pentru a ajunge de 1 Martie.

Noi ne ocupăm de organizarea schimbului, tu trebuie doar să creezi sau să alegi un mărțișor pentru partenera ta/partenerul tău și garantat vei lega noi prietenii.

Echipa Atelierul participă cu drag, hai și tu!

Înscrie-te la Swap prin completarea formularului de mai jos până la data de 9 februarie ora 23:59. Ai grijă să completezi toate câmpurile, altfel nu se va înregistra înscrierea ta.

* Ai grijă ca adresa să fie scrisă corect și complet (inclusiv numele județului), verifică chiar și de 2-3 ori să nu se fi încurcat literele sau numerele.

* Se vor lua în considerare doar înregistrările realizate prin acest formular. Şi da, îl completezi chiar dacă ai mai participat la swapurile Atelierul.

Înscrierile pentru Swapul de Mărțișor s-au închis. Vă așteptăm cu drag la următoarele ediții!

* În zilele de 11-12 februarie vom anunța lista partenerilor de swap pe site. Partenerii sunt grupați câte doi, astfel fiecare dăruind un mărțișor celui de la care va primi la rândul său un cadou (ex. A îi va face un cadou lui B, iar B îi va face un cadou lui A). Menționăm că partenerii vor fi stabiliți în mod aleator cu ajutorul unui program creat special pentru Swapurile Atelierul.

* Fiecare participant va primi un email cu datele partenerei/partenerului său pentru a putea să înceapă pregătirea pachetului.

* Urmează să creezi un mărțișor sau să achiziționezi unul handmade special pentru partenera ta/partenerul tău de swap.

* Include în pachețel și o felicitare (handmade sau nu).

* De îndată ce pachetul este gata, mergi cu el la poștă până în data de 20 februarie, cu siguranță este așteptat cu drag.

* De asemenea, îţi recomandăm să iei legătura prin email cu partenera ta/partenerul tău de swap, pentru a anunţa când ai primit coletul. Comunicarea între parteneri este foarte importantă, aceasta fiind cea mai bună modalitate de a evita neînțelegeri.

* Poţi să te înscrii şi dacă nu locuieşti în România.

* Nu uita să faci o poză la cadoul primit şi să ne-o trimiţi pe adresa de mail [email protected]

* Folosește hashtag-ul #swapAtelierul.

Save

Save

Save

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Rux Copilarim

    26 ianuarie

    Yuhuu!! Sa calatoreasca martisoare vesele :)!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share