CITEȘTI

Căutăm mărțișoare de autor să le facem cunoscute...

Căutăm mărțișoare de autor să le facem cunoscute

Distribuie articolul:
Share

Hai la mărțișoare! Adu-ți mărțișorul în paginile Revistei Atelierul. Ești creator, designer, artist și ai pregătit mărțișoare deosebite pentru primăvara 2017? Trimite-le direct la Atelierul să le vadă toată lumea. Căutăm simboluri realizate din materiale neconvenționale ori deosebite, lucruri mici la care ai migălit mult, produse originale potrivite sărbătorii noastre românești de primăvară.

Sursa imagine

Dacă vei considera că una dintre creaţiile tale se potriveşte acestor cerințe asteptăm să ne trimiţi o SINGURĂ poză a unui produs original creat de tine pe email:  [email protected] până la data de 28  februarie 2017 , ora 18.00. Te rugăm să ai în vedere și următoarele:

  • Poza să fie fără watermark, fără semnătură, clară, neblurată, la o dimensiune de maxim 300 Kb (cât mai profesionist realizată).

 

  • Rezoluţia recomandată a pozei să fie de 72 dpi și lățimea de 900px.

 

  • Scrie-ne şi site-ul unde o găsim pentru a prelua şi linkul (o simplă adresă e-mail nu este acceptată drept sursă a imaginii). O pagină de Facebook nu este acceptată drept sursă a produsului, primim cele mai multe erori când facem trimiterea către o pagină de facebook/un profil de Facebook şi dorim să preîntâmpinăm aceste probleme.

 

  • Te rugăm să încerci să nu ne trimiţi colaje.

 

  • Ne pare rău, dar nu publicăm imaginile ce nu respectă aceste mici reguli.

 

Primăvară frumoasă să aveți!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share