Curs de croitorie Maxi

Distribuie articolul:
Share

Dacă vreţi să primiţi o diplomă la absolvire, acest curs de croitorie nu e pentru voi. Dacă vreţi să vă petreceţi câteva ore bune în atelier socializând, nici pentru voi nu e acest curs.

Dacă vă place să vă luaţi notiţe, să vi se scrie pe tablă şi să citiţi cursuri interminabile – nu, acest curs de croitorie chiar nu e pentru voi.

In schimb, dacă aveţi puţin timp după birou pe care vreţi să-l investiţi cu folos, dacă învăţaţi logic şi intuitiv, dacă veniţi ca să aflaţi informaţii utile şi să lucraţi şi de acasă (căci veţi primi teme!), vă vrem la acest curs.

Vă vom face cunoştinţă cu geometria astfel încât să creaţi ziua tiparele pe care le visaţi noaptea, cu centimetrul şi cu propriile voastre măsuri, cu taftaua, catifelele, mătăsurile şi stofele, ca să vă iasă din mâini toate hăinuţele făcute pe sufletul vostru, pe care nu le veţi găsi prin magazine şi pe care croitorii nu înţeleg cum să le facă.

Vă vom mai învăţa cu ce materiale, lungimi şi texturi să vă împrieteniţi, pentru că nu suntem doi la fel şi cu toţii merităm haine care să ne vină bine şi să ne facă să ne simţim excepţional. Vă vom explica despre cusăturile manuale şi mecanice, măsurăm, tăiem şi croim împreună. Vă mai arătăm cum să găsiţi soluţii pentru modificările şi reparaţiile hainelor, căci nu ele vă îmbracă ci voi le purtaţi pe ele.

Detalii despre programa cursului aici: http://www.creativearts.ro/curs-de-croitorie-maxi/

Tip curs: adulţi

Durată: 16 şedinţe săptămânale a câte două ore şi jumătate (curs) + 4 şedinţe  săptămânale a câte două ore şi jumătate (atelier)

Cost: 1000 lei (se poate achita în două tranşe) sau 900 de lei pentru plata integrală.

Dată începere: marți între 18:00 – 20:30, la formarea unei grupe de 5 participanți

Unde: str. Mătăsari nr. 21A, sect. 2, Bucureşti

Înscrierile se fac la [email protected].

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share