CITEȘTI

Atelierul recomandă (23-30 martie)

Atelierul recomandă (23-30 martie)

Distribuie articolul:
Share

Atelierul recomandă este o nouă rubrică Atelierul în care noi, echipa Atelierul, vom veni cu propuneri inspirate și inspiraționale pentru toată săptămâna. Fiecare dintre noi îți va propune ceva de citit, de văzut, de cumpărat, de făcut, de vizitat, de gătit și de reciclat. De acum, de fiecare dată când ești în pană de inspirație și nu știi cu ce să-ți ocupi timpul, te vei putea baza pe recomandările noastre.

De citit: Blogul LUIZEI DANIELUC

Ca orice persoană creativă din România, care mereu “ar face” şi mereu “se trezeşte dând cu capul” în legislaţia şi birocraţia greoaie din România, căutam zilele trecute pe internet informaţii şi soluţii, contabile şi juridice, legate de un proiect. Aşa am găsit acest blog, al Luizei Danieluc, expert contabil, care s-a specializat pe consultanţa în domeniului de freelance, folosind un limbaj pe înţelesul tuturor. Pe blogul ei cu siguranţă veţi putea găsi suficiente resurse cât să clarifice anumite întrebări tipice pentru o persoană  creativă, freelancer, care vrea un magazine online sau care face crează handmade.

De văzut: Surviving Picasso (1996), în regia James Ivory

Un film care prezintă o briografie a faimosului pictor Pablo Picasso (Anthony Hopkins), prin povestea singurei lui iubite, Francoise Gilot (Natascha McElhone) care este sufficient de puternică să scape de sub vraja lui şi să îl părăsească.

SURVIVING PICASSO, from left: Natascha McElhone, Anthony Hopkins as Pablo Picasso, 1996

De cumpărat: VEAR, pantaloni de ploaie pentru biciclişti

Un produs dezvoltat de Valentin Nicoară şi Andrei Ursachi, pornit printr-o campanie de crowndfunding, şi având un real success pe Kickstarter.

De făcut: Coroniţe de flori

Sezonul florilor se apropie, iar cum noi iubim SOARELE, iubim CĂLDURA, iubim FLORILE, coroniţele din flori naturale sunt un lucru care ne adduce un zâmbet indifferent de sizuaţie, eu vă propun să învăţăm să le facem, după un tutorial realizat de Laurie Conrad.

De vizitat: Van Gogh în Alb şi Negru, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, din Cluj-Napoca

Expoziţia cuprinde 100 de heliogravuri realizate în anul 1905 după desenele lui Vincent van Gogh.

Expoziţia este deschisă în perioada 17 februarie – 09 aprilie 2017.

De gătit: Inspiraţie de la Valentina BRES, artist culinar, Reves Et Gateaux

Valentina BRES este artist culinar, premiată în 2016 cu Cake Master Awards, dezvoltânduşi cariera în Franţa. Pe blogul ei, ne dezvăluie din reţetele şi secretele ei, unde puteţi şi să vă căutaţi inspiraţie pentru prăjituri sau torturi.

De reciclat: Sticle de plastic transformate în ghivece pentru flori, design de PISICI

Un tutorial care ne învaţă cum să transformăm o sticlă de plastic în ghivece pentru flori, cu un design simpatic de pisici.

Cu speranţa că recomandările noastre v-au ajutat, vă doresc o săptămână minunată!

 

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share