CITEȘTI

Spune-ne părerea ta despre Revista Atelierul

Spune-ne părerea ta despre Revista Atelierul

Distribuie articolul:
Share

Chiar dacă ne aflăm în țări diferite, noi, cei din echipa Atelierul, ne întâlnim periodic (online, de cele mai multe ori) să discutăm idei, concepte și teme noi pentru site. Și deși avem o mulțime de idei pentru proiecte și articole îndrăznețe și interesante, ne dorim să prioritizăm unele subiecte. Iar pentru acest lucru, pe cine altcineva să întrebăm, decât pe voi – cititorii noștri, cei pentru care scriem.

Întrucât suntem în plină perioadă de vacanţe şi timp de relaxare, vrem să aflăm ce credeţi voi despre conținutul actual al Revistei Atelierul, ce subiecte citiți cu drag, dar și cele pe care le evitați, dacă aveți o rubrică pe care o urmăriți cu drag și orice alte sugestii ați avea pentru noi.

Doar 4 minute şi ne veţi ajuta să vă oferim în continuare articole cât mai interesante.

Deadline completare formular 12 septembrie 2017, ora 18.00

Vă mulţumim şi vă dorim soare şi voie bună!

[vfb id=32]

 

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share