CITEȘTI

Înscrie-te la Noaptea Albă a Creatorilor & De...

Înscrie-te la Noaptea Albă a Creatorilor & Designerilor de Produs 2017, ediția VI

Distribuie articolul:
Share

Proiectul Noaptea Albă a Creatorilor & Designerilor de Produs se pregătește de o nouă ediție în București, pe 25 noiembrie, la Universitatea de Arhitectură și urbanism Ion Mincu. Ca în fiecare an, deschidem sesiunea de înscrieri pentru designeri și creatori, debutanți sau consacrați, cu colecții noi sau proiecte interesante.

Designeri, makeri, meșteșugari creativi şi creatori de produse, artiști newcomeri și artiști consacrați din sfera artei contemporane şi a industriilor creative internaționale sunt invitați să fie parte integrantă din a VI-a ediție a proiectului nostru,  Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs.

Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este o expoziție care ia pulsul tendințelor actuale, prezentând cele mai noi și originale creații de bijuterie, obiecte decorative, vestimentație și artă plastică. Mai multe detalii despre edițiile trecute poți afla de aici: prima ediție, a doua, a treia, a patra și a cincea.

Dacă vrei să participi, trebuie să completezi formularul de mai jos și să ne trimiți portofoliul tău sau prezentarea ultimei colecții.

(later edit) Inscriere finalizată!!! Nu mai primim noi inscrieri! Ne vedem la urmatoarea editie, din 2018.

Pentru orice sugestie, nelămurire, întrebare: [email protected]

Hashtag  #blanchenuit

În perioada 3 noiembrie – 6 noiembrie 2017 (later edit) , fiecare aplicant va primi un e-mail în care se va specifica dacă a fost sau nu selectat drept expozant în cadrul evenimentului. Vă rugăm ca în perioada menționată să verificați adresa de e-mail cu care v-ați înscris, inclusiv în spam.

  • Evenimentul se va desfășura între orele 19:00 și 02:30.
  • Later edit:  Produsele cu care vă inscrieţi trebuie să existe ca atare, nu acceptăm randări, propuneri de viitoare proiecte, promisiuni de produse. Aceste inscrieri nu sunt luate în considerare.
  • În cadrul expoziției Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs, vânzarea exponatelor nu va fi posibilă.  Fiecare participant poate veni cu maximum 5 produse, un set nu este un produs ca atare, ci se numără fiecare exponat.
  • Vrem ca produsele pe care le prezentați să fie realizate după noiembrie 2016 și punem accentul pe produsele inspirate din tradiția și cultura românească.
  • Pe toată durata expoziției de produse de autor și de designer, vom avea concerte live, ca în fiecare an;
  • Participarea la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este gratuită.
  • Designerii și creatorii de produs selectați vor semna un contract de participare, pe care trebuie să îl respecte.
  • Dacă aveţi întrebări, vă rugăm să folosiţi doar adresa de e-mail dedicată evenimentului: [email protected]

Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs este un proiect cultural finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs este o platformă activă de networking şi inspiraţie, dedicată industriilor creative și culturale naționale și internaționale. Confirmarea acestui merit a venit și prin includerea proiectului printre cele finaliste la Gala Societăţii Civile, secţiunile Artă şi cultură şi Impact, Gala Elle Decoration şi finanţările primite din partea AFCN şi Ministerului Culturii. Mai mult, voluntarii săi au fost printre finaliştii Galei Naţionale a Voluntarilor, secţiunea Artă şi cultură.

Versiunea in limba engleza: aici.

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share