CITEȘTI

82 de participanţi la Noaptea albă a creatorilor ş...

82 de participanţi la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia a VI-a

Distribuie articolul:
Share

Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia a VI-a a fost o ediţie fabuloasă pentru noi: pe lângă locaţia extraordinară – Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu – am avut peste 82 de participanţi şi un public de peste 2.500 de vizitatori pe parcursul celor 7 ore de eveniment.  Am mai avut şi 2 concerte live, El Madre şi Days of Confusion, şi un super DJ, Dj Never Over, care a pus muzica potrivită evenimentului.

Participanţii şi produsele lor extraordinare sunt cei care ne-au impresionat. Toţi au venit cu colecţii noi, cu lucrări insolite şi cu mult entuziasm. Ne place să vedem cum industria creativă şi culturală made in Ro se dezvoltă în fiecare an.

Cei de la Assamblage au venit la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia a VI-a cu noua lor expoziţie CAMERA LUCIDA, unde am putut să vedem peste 31 de designeri de bijuterii din România şi din străinătate.

De asemenea, 3 participanţi au primit şi premii de la Soldigo. Selecţia a fost realizată aletoriu, la finalul evenimentului,  astfel :

  • Premiul I – un pachet Soldigo Marketing de 1 an Zahariea Raluca și Roxana Ioana Badoiu
  • Premiul II – un pachet Soldigo Marketing de 9 luni Digital Concept Studio
  • Premiul III – un pachet Soldigo Marketing de 6 luni Sara Chyan

Mai multe imagini aici

Fotografii realizate de Daniela Lazăr

Proiectul Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este realizat de echipa Asociației Atelierul de Creație, organizație non-profit ce susține, de mai bine de şapte ani, abordările alternative de prezentare în spații noi de consum de cultură.

#blanchenuit

Un proiect organizat de Asociaţia Atelierul de Creaţie în parteneriat cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu.

Proiect cultural co-finanţat de Ministerul Culturii și Identității Naționale

Concept curatorial arh. Cristiana Zgripcea

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Comentariile sunt oprite pentru acest articol

Share