CITEȘTI

Votaţi-ne la Gala Elle Decoration

Votaţi-ne la Gala Elle Decoration

Distribuie articolul:
Share

Proiectul nostru, Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia a VI-a este finalist la Gala Elle Decoration.  Suntem onorate că proiectul nostru este finalist la categoria “Cea mai bună amenajare a unui spaţiu public”.

Puteţi să ne votaţi o singură dată aici:https://www.elle.ro/decoration/noaptea-alba-creatorilor-si-designerilor-de-produs-editia-vi/

Fiecare vot contează, aşa că pentru cei care nu au fost la eveniment la UAUIM am pregătit  filme post-event

Au fost 87 de designeri şi creatori de produs participanţi, peste 36 de parteneri media, peste  2500 de vizitatori, un parteneriat privat – public între Asociaţia Atelierul de Creaţie (www.revista-atelierul.ro) şi Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, un finnaţator, două formaţii live (El Madre, Days of Confusion ) şi un DJ (Never Over), cam acesta este rezumatul numeric al proiectului Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia 2017.

Pentru o noapte, somnul a fost înlocuit cu o expoziţie pop-up cu noile colecţii de autor ale designerilor şi creatorilor de produs români şi din străinătate care au explicat publicului interesat detalii despre produsele lor. Am spart bariera  designer – creaţie – public şi i-am adus pe toţi,  pentru o noapte, în aceeaşi încăpere, într-un spaţiu de networking creativ. Iar curatoarea – arhitectă Cristiana Zgripcea a creat un traseu coerent şi clar al expoziţiei, astfel încât fiecare lucrare şi autor să fie prezentaţi cât mai bine.

Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia 2017 ne-a demonstrat încă o dată că locul produselor de autor este şi trebuie să fie în spaţiile de consum de cultură. Această a șasea ediție a Nopții albe a creatorilor și designerilor de produs a fost dedicată tradiției culturale românești și a multelor căi de a o adapta la contemporan, iar produsele pe care le-am selectat s-au potrivit perfect conceptului propus.

Echipa de proiect: Mihaela Ion, Teodora Vlădescu, Vali Grosoşiu, Daniela Lazăr, Carmen Dumitrescu, Stefan Balea (a realizat filmele de mai sus),  Cristiana Zgripcea, Dana Bărbulescu, Ramona Chifu Mateescu, Elisa Ene, Anca Spiridon, Anca Ionescu, Gina Ioniţă.

Un proiect organizat de Asociaţia Atelierul de Creaţie în parteneriat cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu.

Proiect cultural co-finanţat de Ministerul Culturii și Identității Naționale

Fotograf: Daniela Lazăr

Parteneri strategici: Soldigo, The Fresh, En Rose, Domeniile Căinari, Aqua Carpatica, Ballantines, Urban Monkey

Parteneri media: România Liberă, Iqads/Smark, Bucharest City App, Zile și Nopți, 100 de locuri din București, bucuresteni.ro, Revista Mobila, Radio România Cultural, Agerpres, Artindex, The Trends, inoras.ro, Modernism, Iqool, Assamblage, Cărturești, Cooperativa Urbană, Coțofana Urbană, Bookblog, acasa.ro, Kudika, Garbo, Feeder, Urban, MagMob, Revista din Lemn, Ceașca de Cultură, Casa mea, Wall Street, PRWave, Artivist, Fundația Calea Victoriei.

Partener special: APMR

 

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share