CITEȘTI

Open Call pentru artiști! Înscrie-te în proiectul ...

Open Call pentru artiști! Înscrie-te în proiectul Fusion Arts 2018

Distribuie articolul:
Share

Ești artist și vrei mai multă vizibilitate pentru lucrările tale? Fusion Arts a lansat un Open Call, pentru cei care doresc să își expună lucrările în cadrul evenimentelor propuse prin acest proiect! În luna mai, Fusion Arts transformă Palatul Noblesse – Lifestyle Palace într-un hot spot al artelor și industriilor creative prin crearea unui mix cultural eterogen, ce reunește lucrări din domenii artistice diferite cu scopul de a promova arta și design-ul românesc.

Artiștii selecționați vor avea ocazia de a-și face cunoscute lucrările în mod gratuit în cadrul evenimentelor Fusion Arts – May Edition:

  •  18-25 mai Open Expo – Expoziție deschisă în incinta Palatului Noblesse – Lifestyle Palace
  •  24 mai Arts after Work- Noaptea albă Studio Insign
  •  25 mai Urban Graden Party #3

Fusion Arts oferă artiștilor un spațiu neconvențional în care să-și prezinte lucrările și cuprinde totodată evenimente special gândite pentru a le asigura vizibilitatea:

Ediția din mai este eveniment conex al Romanian Design Week și reunește lucrări din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, design-ului de interior, de produs, alături de concerte live, proiecții, și show-uri live performance.

Ești artist și vrei să îți prezinți lucrările în cadrul expoziției Fusion Arts? Categoriile în care te poți înscrie sunt:

  •  Pictură
  •  Sculptură
  •  Instalații
  •  Design de produs
  •  Live Performance (un mix rafinat și manifestări artistice variate care aduc aproape de public un mesaj pozitiv)
  •  Amazing Art You Haven’t Thought of

 Trimite-ne o scurtă descriere împreună cu prezentarea lucrărilor tale (link către portofoliu sau fotografii) la [email protected] în perioada 13 aprilie- 6 mai 2018.

 Aristii selecționați vor avea ocazia de a-și face cunoscute lucrările în cadrul evenimentului Fusion Arts 2018 ( 18-25 mai 2018) organizat în mod gratuit de către Asociația Culturală Noblesse. Expoziția se va încheia cu o petrecere pentru artiști și pentru iubitorii de artă în data de 25 mai- Urban Garden Party #3.

 Fusion Arts este un proiect dezvoltat și susținut de Asociația Culturală Noblesse. Promovează cultura urbană, aducând aproape de public artiști din diferite domenii prin manifestări diverse: expoziții, vernisaje , petreceri urbane, târguri sau festivaluri.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share