CITEȘTI

Va începe Tendence 2018 Frankfurt

Va începe Tendence 2018 Frankfurt

Distribuie articolul:
Share

Peste 8 săptămâni își deschide porțile Tendence 2018 Frankfurt, cu secțiunile: Lovely Home, Seasonal Decoration, Pure & Elegant, Classic Gifts, Young Gifts, Culinary Gifts, Outdoor Living și Jewellery. Partea de expoziție este completată de un program bogat și divers de evenimente:

  • Tendence Academy: prelegeri, workshopuri și Bune practici pe subiecte de actualitate. Programul complet.
  • Concept Store: o zonă specială dedicată exemplificării vizuale a conceptelor și tendințelor.
  • Paper & Friends: jumătatea anului este momentul perfect pentru importatori și retaileri să selecteze și să comande modelele de calendare, agende, promoționale atât de dorite de cumpărători începând cu octombrie/noiembrie.
  • Talents: tinerii designeri din zonele de Modern Crafts, respectiv Accessoires & Jellery – selectați în urma evaluării lucrărilor înscrise de către un juriu internațional – se vor prezenta în zonele Talents din Halele 9.0, respectiv 11.1.

tendence 2017

tendence 2017

tendence 2017

2017 Tendence

  • Tendence.Impulse: prezentarea proiectului și a Impluse.Tool, un instrument prin care comercianții înregistrați își pot creiona și planifica promoțiile și alte acțiuni de atragere și fidelizare a clienților.
  • FORM 2018: competiție pentru expozanți pentru câștigarea unui premiu german de design organizată de Messe Frankfurt în colaborare cu Asociația federală a artizanilor. Decernările de premii au loc în Hala 9.0 stand E90, înscrierile se mai primesc până la 4 iunie.
  • Village: un număr de 9 companii de succes vor exemplifica modurile în care poate fi eficientizată prezentarea produselor la Point-of-Sales. Demonstrații și discuții zilnic în Hala 11.0.
  • Liquid Gifts: tururi ghidate, zilnic, la expozanții de băuturi din secțiunea de cadouri din Hala 11.0.
  • EFSA Pavillon: zonă specială de prezentare a European Floral and Lifestyle Product Suppliers, cu expozanți precum Capi, Edelmann, Esschert, NDT, Ter Steege și Van der Leeden, în Hala 8.0.
  • Fashion Trees: zilnic, prezentări de modă, în Hala 11.1.
  • Pioneers of Lifestyle: marți, 3 iulie, este ziua în care inovatorii, start-up-urile și specialiștii ce vizitează Tendence se întâlnesc, în cadrul noului Congres Pioneers of Lifestyle, să vorbească despre Digitalizare, Service, Retail și Produs. Accesul se face pe baza unui bilet special.
  • Gardiente: un shuttle bus special face transferul de la Tendence către Wallau, locul unde se desfășoară, între 1 și 3 iulie, expoziția de mobilier de grădină, echipamente și accesorii pentru barbeque.

Poze preluate de la Tendence

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share