3 Best Designers la Art Fashion Fair

Distribuie articolul:
Share

Revista Atelierul are un super parteneriat cu Art Fashion Fair şi la fiecare târg, Mihaela Ion a noastră co-fondatoare selectează Best Designerii evenimentului, pe care îi vom promova ulterior pe www.revista-atelierul.ro

Dintre cei 40 de designeri şi creatori de produs, alegerea a fost dificilă, însă ne-am bazat pe intuţitie, ochiul critic pe care l-am dezvoltat în cei 8 ani de când promovăm industriile creative şi culturale româneşti, şi am selectat 3 makeri. 

La ediţia din 26-27 aprilie 2018, au primit titlul de Best Designers: Mihaela Coman,  Brânduşa Atena Unguraşu şi ARGO Art by Andreea Buga. Revenim in curând cu interviuri inspiraţionale cu aceşti 3 designeri made in Ro.

Mihaela Ion, directoarea creativă a Revistei Atelierul a afirmat: Am selectat din timp designerii la acest eveniment. Mă simt onorată să acord aceste premii unor designeri români de excepţie şi de abia aştept să îi prezentăm pe www.revista-atelierul.ro. 

Detalii despre designerii prezentaţi mai sus, vor fi prezente în cel mai scurt timp pe www.revista-atelierul.ro, şi bineînţeles că vom reveni cu informaţii şi despre alte branduri care ne-au atras atenţia la Art Fashion Fair 13.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share