Nu lăsa pe mâine ce poți crea azi!

Distribuie articolul:
Share

Cu toții am creat la un moment dat ceva cu propriile mâini: pentru unii dintre noi, meșteșugul a rămas la stadiul de experiment, dar pentru cei mai pasionați, a devenit un hobby sau chiar un stil de viață.

La aniversarea a 10 ani de când sprijină comunitatea de handmade din România, Breslo pleacă în căutarea noilor generații de artiști locali și lansează o provocare creativilor care până acum fie nu au avut curajul necesar să se avânte în lumea business-ului, fie nu au știut cum. Programul #PrimaMie se adresează creatorilor de frumos aflați la început de drum, oamenilor care dau viață lucrurilor cu suflet, făcute pe îndelete. Vorbim de oameni pentru care creativitatea este un stil de viață, care noaptea visează handmade, iar ziua meșteresc de zor. Artizani, meșteșugari, designeri români – pe scurt, creatori ai lucrurilor făcute cu drag, de mână.

Programul oferă găzduire timp de un an pentru creațiile tale, campanii promo ca să le faci cunoscute comunității, sprijin din partea unei selecții de artiști de succes de pe Breslo, iar dacă reușești să vinzi produse în valoare de prima ta mie de lei în decurs de un an, primești banii de pe pachet înapoi. Pentru înscrieri, te așteptăm aici: https://www.breslo.ro/prima-mie

Mentorii care sprijină cu drag proiectul #PrimaMie sunt: Ogen. Cristina.Masnitz.Jewelry, BoutiqueDuBonheur, MadammeBijoux, LilianaArnautArt, Larrange, BijuteriiWhatElse, MegWi, Olivia.LeatherJewelry.

 

Dacă vrei să afli cum e pe Breslo, ascultă poveștile unor artiști de succes chiar aici:

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 200 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 10 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 170 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca handmade-ului autohton.

 

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share