CITEȘTI

Atelierele ILBAH lansează Cursul de Broderie

Atelierele ILBAH lansează Cursul de Broderie

Distribuie articolul:
Share

Originalitate, autenticitate, unicitate, toate coroborate cu dorința de a conserva cât mai fidel și cât mai frumos valorile tradiționale. Cursul de Broderie, lansat de Atelierele ILBAH, este locul în care fiecare participant va învăța să folosească în mod corect diferite tipuri de mașini de brodat dar și să realizeze broderii personalizate.

Curs de Broderie – Traineri profesioniști și parteneri de top

Un trainer profesionist îi va învăța pe cursanți totul despre cum se utilizează o mașină de brodat, de la una simplă, la una profesională, care sunt accesoriile necesare pentru a vorbi de un produs finit de cea mai înaltă calitate, care sunt tipurile de țesături pe care se poate realiza broderia computerizată (și se poate realiza pe aproape orice tip de țesătură), dar  și alte numeroase secrete și trucuri pe care numai un profesionist în domeniu le cunoaște și le stăpânește perfect.

Fiindcă un astfel de curs, unic la nivel de țară, se vrea a fi unul complex, menit să îi transforme în adevărați profesioniști pe cei care decid să se înscrie și să descopere toate tainele broderiei, implicit, Atelierele ILBAH au alături în acest ambițios demers parteneri de top. Cusut și Brodat și Brother sunt cei care sprijină inițiativa școlii și pun la dispoziție de la materiale informative și traineri specializați, până la utilaje de cea mai înaltă calitate pentru ca acest curs să se bucure de un real succes. Și pentru că vorbim de echipamente de top, în cadrul cursului de Broderie, participanții vor face pratică pe: Innov-Is V3, Brother Entrepreneur Pro 1050X, Brother VR, Brother PE DESIGN 10 (soft). Pe scurt, tehnologie de peste 25.000 de euro.

La finalul cursurilor participanții vor primi o diplomă certificată de Brother, partener oficial al acestui curs.

Vino și tu cu dorința de a face ceva unic!

Mai multe detalii, aici: Curs Broderie

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share