CITEȘTI

Anuschka: cadouri unice pentru femei

Anuschka: cadouri unice pentru femei

Distribuie articolul:
Share

Este posibil să pornești spre muncă dar să te simți ca într-un concediu? Da, o dimineață banală se poate transforma într-o poveste trăită departe de casă, care să îți stârnească toate simțurile. Și totul pornește de la un accesoriu unicat: geanta Anuschka!

Ieși din bloc și în loc de asfalt, pui piciorul pe o străduță pavată. Ceva este schimbat. Te uiți de jur împrejur și parcă ai fi undeva prin Franța, într-un sătuc cochet și primitor. În depărtare vezi cocoțat pe vârf de munte un castel. O bicicletă te aşteaptă sprijinită de peretele acoperit de flori. Te urci pe ea și începi să vizitezi acest mic orășel, vezi câmpuri nesfârșite și podgorii vălurite, întrerupte de pâlcuri de pădure, ferme vechi, mori de vânt și poduri de piatră în arcade. Respiri aer curat și uiți de toate grijile.

Parcă trăiești o atmosferă de “belle epoque”! Ești doar tu, rochiţa și rucsacul tău! Claxoanele te trag subit din vraja asta! Ești aproape de muncă, de aceeași redacție, în mijlocul agitației. Preț de câteva minute te-ai simțit însă ca în vacanță! Când ajungi la birou, îți scoți rucsacul și faci ochii mari. Vezi pictate pe rucsacul tău străduța pe care te-ai plimbat în această dimineață, peretele plin de flori și bicicleta. Zâmbești. Anuschka ți-a oferit astăzi o escapadă din cotidian!

Pentru povești și din povești s-a născut Anuschka, prima firma din lume care a lansat o linie de genţi şi portofele pentru femei, din piele, pictate manual. Împreună cu geanta ta favorită poți să trăiești o vacanţă în locuri tropicale, cu flori viu colorate şi cu apusul în par. Asta în timp ce tu ești acasă, înconjurată de betoane și aceleași task-uri zilnice.

Brandul Anuschka este renumit la nivel internaţional pentru designurile exotice şi paleta de culori inedită aplicată exclusiv şi personal de către artiştii indieni. Fiecare creație Anuschka este mult mai mult decât un accesoriu. Este un zbor de fantezie.

Flori tropicale aduc vara mai repede în plicurile pictate manual. Lumina caldă a apusului te încălzeşte atunci când porţi un clutch elegant Anuschka. Poţi admira păuni regali şi o explozie de culori de fiecare dată când îţi foloseşti portofelul. Poţi chiar trăi amurgul hawaiian, cu păsări și flori exotice atunci când porți geanta Rainy Birds.

Fiecare accesoriu este o imagine în mișcare, culori care se nasc din mâinile pricepute ale artiștilor indieni. Totul este tradus meticulos în colecții rafinate de genți, rucsacuri, portofele, poșete plic, umbrele, port card-uri și port chei.

Culorile și elementele elegante de design sunt o sărbătoare vizuală. Se folosesc peisaje, scene din natură și motive artistice pentru a transforma fiecare accesoriu într-o artă fără vârstă. Combinația dintre vibrația naturii, teme vintage și cele mai noi tendințe, fac din Anuschka un brand inedit, puternic și actual.

Iar frumusețea accesoriilor Anuschka nu este doar vizuală, ci și tactilă. Se folosește doar piele naturală de bovină datorită beneficiilor pe care le aduce: vopseaua se absoarbe mai ușor iar pielea devine mai moale în timp. În acest mod, această bucată de artă nu va îmbătrâni ci va câștiga valoare cu timpul, fix așa cum se întâmplă cu un vin de epocă.

De ce și-ar dori o femeie o geantă Anuschka? Principalul motiv pentru care doamnele și domnișoarele își doresc acest produs este unicitatea. Nimic nu este produs în masă, fiecare accesoriu este diferit și vorbește celor care iubesc stilul sofisticat.

Dacă îți dorești să atragi complimentele ca un magnet și să lași o moștenire prețioasă sau dacă dorești să faci un cadou unic unei femei, poți comanda gentile și portofelele Anuschka pe iLUX.ro – magazinul de cadouri pentru momentele speciale din viața ta. Pe iLUX.ro găsești cadoul cu suflet și personalitate, cadoul care va vorbi pentru tine, care va fi ținut minte și care va declanșa emoții.

Cadoul care știe ce vrei să exprimi.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share