CITEȘTI

Apel voluntari: Revista Atelierul la BIFE SIM

Apel voluntari: Revista Atelierul la BIFE SIM

Distribuie articolul:
Share

Ești pasionat de design și îți place să ții pasul cu noutățile din domeniile creative? Dacă răspunsul este da, exact pe tine te căutăm pentru rolul de voluntar la standul Revista Atelierul din cadrul BIFE-SIM 2018, Romexpo unde organizăm Pop-Up Art Gallery: Revista Atelierul x Wood Be Nice, curator Mihaela Ion.

Intervalul orar este 10.00- 18.00 (miercuri- sâmbătă), 10.00 – 16.00 (duminică).

Oferim: adeverințe/scrisori de recomandare, networking cu publicul din industria creativă, experiența unui târg de anvergură, șansa de a fi asistent curator și voie bună.

Cerem: CV trimis via mail la [email protected] alături de o scurtă argumentare de ce vrei să fii parte din echipa Revista Atelierul la BIFE SIM 2018.  Menţionează în mail şi în ce zile poţi veni, şi intervalul orar. Este foarte important să știm clar, când și cât ne putem baza pe participarea ta la standul Atelierul. De asemenea, pentru a te înscrie ca voluntar trebuie să fii prezent minim 8 ore la stand, adică one day full time sau 2 zile – half day.

Important: Eliberăm adeverințe și scrisori de recomandare exclusiv la finalul evenimentului,  pentru toți cei care vor respecta programul stabilit de comun acord.  Anunţăm marţi, 11 septembrie 2018 personal, lista de voluntari destoinici, răspundem la toate mailurile aşa că dacă nu primeşti un răspuns, înseamnă că mailul tău nu a ajuns la noi.

Revista Atelierul (www.revista-atelierul.ro) este o platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale din România şi din străinătate.  Cu un număr de peste 6,5 milioane de cititori, în cei 8 ani de activitate am realizat un content de peste 2900 de articole, am promovat peste 1.800 de artişti și designeri de produs.  Revista Atelierul este un partener media viabil la peste 1000 de evenimente de profil naţionale şi internaţionale.

Revista Atelierul are o dublă misiune – cea de a educa publicul în direcția designului de produs contemporan, la fel de unic și de valoros ca arta de circulație internațională, dar și de a  clarifica statutul unui obiect de artă: o alegere asumată, care ne reprezintă.

Revista Atelierul este un proiect al Asociaţiei Atelierul de Creaţie, şi din februarie 2018 este membră a reţelei internaţionale N.I.C.E Network for Innovation in Culture and Creativity in Europe.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share