CITEȘTI

Concertul Extraordinar de Anul Nou, ediția a VI-a

Concertul Extraordinar de Anul Nou, ediția a VI-a

Distribuie articolul:
Share

Fundația Calea Victoriei vă invită în 7 ianuarie, ora 19.00, la Teatrul Național București, Sala Mare, la ediția a șasea a Concertului Extraordinar de Anul Nou: „Celebrate 2019: Classical arias and dances”!

Începeți anul 2019 cu magia muzicală creată de dirijorul Tiberiu Soare și Symphactory Orchestra, alături de trei soliști de operă remarcabili: mezzosoprana Maria Miron (Jinga), bas-baritonul Cătălin Țoropoc și soprana de coloratură Mădălina Andreea Barbu. Vă propunem o călătorie în lumea fermecătoare a sunetelor, în care ne vom desfăta cu creațiile splendide ale unor mari compozitori de muzică clasică și operă: Mozart, Rossini, Donizetti, Brahms, Ceaikovski, Bizet, Strauss, Delibes, Gounod și Puccini. Programul serii va conține arii, duete și terțete faimoase, povești de dragoste însuflețite de vocile vibrante și pline de culoare ale celor trei soliști invitați, totul pe acordurile calde și învăluitoare create de Symphactory Orchestra.

Ne vom bucura, de asemenea, de valsuri, marșuri și dansuri care animă, dincolo de secole și frontiere, publicul din întreaga lume. Vom savura împreună, un moment de sărbătoare, de celebrare a vieții, sub bagheta inspirată a dirijorului Tiberiu Soare. Concertul Extraordinar de Anul Nou – ediția 2019 este organizat cu sprijinul: Casei de avocatură Bondoc și Asociații SCA, FAN Courier și al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.

Biletele la concert se pot cumpăra numai prin reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV sau online.

Categorii de bilete: Categoria I – 150 ron, Categoria II – 125 ron, Categoria III – 95 ron

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share