CITEȘTI

Târgul de Crăciun de la Fundația Calea Victoriei...

Târgul de Crăciun de la Fundația Calea Victoriei

Distribuie articolul:
Share

Fundaţia Calea Victoriei a selectat pentru tine daruri inspirate, la Târgul de Crăciun – Cadouri şi delicatese culturale.

Pune-ţi data în agenda cu lucruri faine de făcut: sâmbătă 15 decembrie, între 11.00 – 19.00, pentru că în afară de multe, multe variante de cadouri deştepte, obiecte simpatice, alături de creatorii lor – artişti & artizani visători şi inovatori, vei găsi la noi oameni relaxaţi şi o atmosferă de sărbătoare într-o casă cu parfum interbelic.

Alege dintre bijuterii vintage sau bijuterii de designer, săpunuri şi cosmetice naturale, ilustraţii surprinzătoare, prăjituri si dulceţuri de casă delicioase, ciocolată savuroasă fără pic de zahăr adăugat, obiecte decorative şi bijuterii din porţelan, create manual, podoabe de Crăciun felurite, jucării, îngeraşi, reviste DOR, genţi cu poveşti şi multe altele.

Veste bună! Pentru orice curs din luna ianuarie cumpărat la târg, ai 15 % reducere (Reducerea se aplică la costul întreg afișat pe site și nu se cumulează cu alte reduceri sau vouchere.). Odată ce ai ales ce vrei să dăruieşti anul acesta: inspiraţie, curaj, înţelepciune, distracţie sau frumuseţe, putem completa împreună voucherul pe care îl vei oferi.

După ce ţi-ai umplut tolba cu daruri pentru cei dragi, participă la tombola organizată de noi şi câştigă un cadou-surpriză pentru tine!

Intrarea este liberă! Te aşteptăm cu bună dispoziţie şi cadouri aşa cum le doreşti.

  • Sâmbătă 15 Decembrie, 11:00 – 19:00
  • Adresă: str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Bucureşti

Pe www.victoriei.ro găseşti programul cursurilor pe care le poţi face cadou.

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share