CITEȘTI

Pantone a ales culoarea anului 2019 și este Living...

Pantone a ales culoarea anului 2019 și este Living Coral

Distribuie articolul:
Share

Compania americană Pantone a ales culoarea anului 2019, iar cea care exprimă spiritul următoarelor 12 luni este Living Coral, o nuanță de portocaliu – piersică, cu note aurii. Inspirată din frumusețea naturii, mai ales de către cea subacvatică, Living Coral duce cu gândul la recifurile de corali ce adăpostesc viața marină.

Simbolizând bucuria, optimismul și căldura cu care se întâmpină schimbările și energia vitalității, Living Coral este o culoare vibrantă și în același timp delicată. Ea inspiră experiențe imersive și personale, momentul de respiro în care fiecare persoană se pune pe primul loc și se (re)conectează cu tot ceea ce îi aduce bucurie. Prin prisma acestei culori, 2019 va fi un an jucăuș, plin de momente intense.

Sursa Imagine
Sursa imagine

Living Coral va da tonul în tendințele de fashion și de design interior, dar se va regăsi și în cosmetice și accesorii.

Institutul Pantone este autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi al sistemelor de culori și alege de 20 de ani anul o culoare ce exprimă cel mai bine spiritul respectivei perioade.

Articol scris de Anca Spiridon

Comentarii

PR, artsy movie addict, cat lover, shopaholic, occasional writer. Trained jewelry designer and ceramist, does not practice. Player of words and concepts but plays nicely (most times).

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share